G4Media.ro

ISU Prahova, despre cauza incendiului de la Brazi: folosirea intenţionată sau din…

Sursa foto: ISU Prahova / Facebook

ISU Prahova, despre cauza incendiului de la Brazi: folosirea intenţionată sau din culpă a focului / S-a produs o explozie a unor butelii

ISU Prahova anunţă, joi, cauza incendiului de la Brazi ca fiind, cel mai probabil, „folosirea intenţionată sau din culpă a condiţiilor pentru a genera evenimentul”.

„Incendiul de la Brazi a izbucnit cel mai probabil din cauza folosirii intenţionate sau din culpă a condiţiilor pentru a genera evenimentul. S-a produs o explozie a unor butelii de propan, urmată de un incendiu major”, precizează ISU Prahova.

Reprezentanţii Eco Burn, societatea care operează incineratorul de deşeuri periculoase, au susţinut că focul ar fi fost provocat de „o mână criminală”, indicând un angajat care ar fi ameninţat că se sinucide.

Întrucât în curtea operatorului economic a fost găsită o bicicletă, s-a luat în calcul ipoteza că în interiorul halei a fost surprinsă o persoană, însă pompierii nu au putut intra miercuri, întrucât construcţia a fost extrem de mult degradată, planul ei s-a prăbuşit şi nu prezenta siguranţă. Ulterior, în zona afectată a fost găsită decedată persoana care se presupune că ar fi pus focul.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT.

Pompierii ISU au găsit cadavrul persoanei care a pornit incendiul de la Brazi, au declarat surse pentru G4Media. La fața locului echipajele de intervenție au găsit un craniu uman și rămășițele corpului care a ars în incinta halei incendiate, mai susțin sursele citate.

Este vorba de un bărbat care era supărat după ce concubina ar fi plecat împreună cu copilul celor doi, iar în trecut mai amenințase că își va lua viața, anunțând de mai multe ori acest lucru la 112. Bărbatul era angajat al Ecoburn și se afla în conflict cu conducerea societății, au mai spus sursele G4Media.

Sursa foto: ISU Prahova / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Gruparea criminala ISU falsifica avize si autorizatii de securitate la incendii cu aprobarea tacita a Guvernului.