G4Media.ro

Iosif Urs, șeful Universității Titu Maiorescu, trimis în judecată de DNA pentru…

Iosif Urs, șeful Universității Titu Maiorescu, trimis în judecată de DNA pentru șantaj

Procurorii DNA l-au trimis în judecatăpe Iosif Urs, președintele Universității Titu Maiorescu din București pentru un presupus șantaj la adresa unui profesor al universității, potrivit unui comunicat DNA. Potrivit Tribunalului București, persoana șantajată este Gabriel Ispas.

Procurorii susțin că în 10 martie și 18 mai 2021, Iosif USR l-ar fi amenințat pe profesor că va face publice fapte compromițătoare și că va determina declanșarea unor anchete disciplinare de către comisia de etică din universitatea amintită, atât împotriva respectivei persoane, cât și împotriva unei rude a acesteia.

Prin acesta acțiuni, șeful universității ar fi vrut să-l forțeze pe profesor să recunoască faptul că a știut, în iunie 2019, că Iosif Urs urma să fie anchetat, că a avut o legătură cu sesizarea organelor judiciare privind fraudarea examenului de licență organizat în iunie 2019 de Facultatea de Drept a Univ. Titu Maiorescu și să îi spună cine a dat ordin procurorului să-l ancheteze.

De asemenea, el ar fi cerut profesorului respectiv să îl sprijine să ajungă la cei despre care crede că pot influența soarta dosarului său, să-l „închidă” (fie ei, procurorul sau judecătorul de caz ori cel care le dă ordine), iar în caz contrar să părăsească universitatea prin încetarea contractului individual de muncă.

Reamintim că în dosarul privind presupusa fraudă a examenului de licență, din sesiunea iunie – iulie 2019, organizat la nivelul Facultății de Drept din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București, Urs Iosif a fost trimis în judecată în decembrie 2020, iar o altă persoană a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției.

Prezentul dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București. (Iosif Urs / Foto: Facebook Iosif Urs)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. E plin de urși la Olivea acasă, s-au găsit urme de labă!
  :)))))

 2. Numai și numai furăciuni au in Cap.
  Nu pot dormi nu pot respira daca nu fac o furăciuni.

 3. Voi observați ca în ciuda faptului ca nu avem ziua și arestatul ca pe vremuri în continuare sunt încă multe persoane din instituții publice trimise în judecata de către DNA și nu se mai termina? Chiar atât de multi care calcă pe bec?

 4. Degeaba. Justitia nu isi face treaba, desi e bine platita…

 5. „Procurorii susțin că în 10 martie și 18 mai 2021, Iosif USR”
  Bai G4media, ziaristii lui peste…pe asta il chiama Urs bai, nu USR

 6. Am predat la Titu Maiorescu, facultatea de medicina, si urs e de facto rectorul de peste un deceniu, plin de masoni acolo, plin de corupti care luau bani pentru examene si multe alte magarii, dar o aveau pe luluta in spate care venea in fiecare an si tinea discursuri anticoruptie la deschiderea anului universitar. Greata incomensurabila. Ah da si luluta stia ca erau in aceeasi gasca.

 7. Am predat la Titu Maiorescu, facultatea de medicina, si urs e de facto rectorul de peste un deceniu, plin de ma.soni acolo, plin de coru.pti care luau bani pentru examene si multe alte m.agarii, dar o aveau pe lul.uta in spate care venea in fiecare an si tinea discursuri anticor.uptie la deschiderea anului universitar. Gre.ata income.nsurabila. Ah da si lul.uta stia ca erau in aceeasi gas.ca.

 8. Am predat la Titu Maiorescu, facultatea de medicina, si urs e de facto rectorul de peste un deceniu, plin de ma.soni acolo, plin de coru.pti care luau bani pentru examene si multe alte m.agarii, dar o aveau pe lul.uta in spate care venea in fiecare an si tinea discursuri anticor.uptie la deschiderea anului universitar. Gre.ata income.nsurabila. Ah da si lul.uta stia ca erau in aceeasi gas.ca. De ce nu postati G4 comentarii pe subiect? Va e frica? Asa faceti si cand comentez la min.ciunile din spit.ale.

 9. 🤔😂 „Romania educata- in țara lucrului făcut” funcționează cu salarii mari, relații, pile, spăgi, șantaj, abuz!
  Dacă asta e” Raul cel mai mic ” pe care îl tot girăm cu votul de 30 de ani, cred că ar trebui să ne orientam spre ” Raul cel mai mare”; așa poate nu vom mai avea speranțe, așteptări deșarte, nu ne vom mai face iluzii, s-ar putea ca varianta ” ori la bal ori la spital ” să fie cea mai bună soluție pentru țară!😂😂😂🤔

 10. Cand s-o rasti Urs la ei ,toti procurorii astia de doi bani dispar.

 11. este prea uns cu detoate ca sa pateasca ceva.,iar procurorii sunt fricosi