G4Media.ro

Ionuţ Stroe (PNL): Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ionuţ Stroe (PNL): Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1. Nu poate accepta că a pierdut / Încearcă se creeze condiţiile, prin sabotaj şi haosul creat, pentru a delegitima votul oamenilor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că, prin tot ceea ce face acum, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1 pentru că nu poate accepta că a pierdut. El mai spune că Clotilde Armand încearcă se creeze condiţiile, prin sabotajul şi prin haosul creat, pentru a spune că rezultatul e altul şi pentru a delegitima rezultatul, adică votul oamenilor, transmite News.ro.

”Prin tot ceea ce face acum, Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1. Nu poate accepta că a pierdut. Clotilde Armand a obstrucţionat şi obstrucţionează şi în aceste momente procesul electoral de centralizare şi numărare a votului la Sectorul 1”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.

”Tot ce vedeţi, haosul centralizării, cu oameni care stau în caniculă, ei i se datorează. Ea este cea care, în calitate de primar, a îngreunat tot procesul prin condiţiile proaste puse la dispoziţie pentru Biroul Electoral de Sector şi spaţiile în care se desfăşoară numărătoarea. În al doilea rând, tergiversează tot procesul de numărare, inventând probleme care nu există, contestând chiar şi semnătura propriilor reprezentanţi USR care au semnat toate procesele verbale, toate”, precizează Stroe.

El arată că ”este absurd că nici un reprezentant al USR din secţii nu a făcut vreo sesizare, vreo contestaţie pentru procesele verbale, şi cu toate acestea Clotilde Armand contestă la grămadă zeci de procese verbale doar pentru a crea haos şi pentru a pune la îndoială alegerile”.

”Este pur şi simplu disperare că a pierdut. În acest moment, oficial, nu pe numărători paralele, deci oficial, mai sunt cred că doar 7 secţii de verificat şi deja distanţa lui George Tuţă este de peste 650 de voturi. Asta o deranjează pe doamna Armand: că oficial, corect, cu semnătura membrilor USR pierde, că oamenii din Sectorul 1 au votat să plece acasă. Şi este atât de mare disperarea încât a ajuns să facă zeci de plângeri penale către preşedinţi de secţii, către reprezentanţii în secţii, doar pentru a pune la îndoială totul, pentru distruge credibilitatea procesului electoral”, a arătat Ionuţ Stroe.

El a menţionat că ”este inadmisibil şi sunt foarte atenţi la aceste tactici care nu au nimic democratic în ele şi care ele însele, prin faptul că afectează procesul electoral, sunt la limita penalului”. Întrebat dacă PNL este de acord cu renumărarea cerută de Clotilde Armand, Stroe a precizat:

”Repet ce am spus, aproape toate procesele verbale au fost deja numărate, mai sunt doar 7, diferenţa de voturi e foarte mare pentru George Tuţă. Nu vedem ce se poate schimba, dacă nici membrii USR din secţii nu au contestat aceste procese verbale.”

”Doamna Clotilde Armand încearcă se creeze condiţiile, prin sabotajul acesta, prin haosul creat, pentru a spune ca rezultatul e altul, pentru a delegitima rezultatul, adică votul oamenilor. Dacă ar fi cu adevărat motive, contestaţii, atunci Biroul Electoral ar fi cel care ar putea decide, nu noi. Dar totul este doar o maşinărie de fum şi zgomot. Sunt chestiuni inventate acum de Clotilde Armand, când vede că pierde”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL.

Clotilde Armand (USR), primar în funcție și candidat la Primăria Sectorul 1 din Capitală, a anunțat marți că a depus o cerere de renumărare a voturilor. Cererea de renumărare vine după ce datele Autorității Electoral Permanente arată că George Tuță (PNL) este câștigător cu circa 500 de voturi diferență.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

14 comentarii

 1. Ciudat că sunt 2 zile de la alegeri și nu știm rezultate! Înainte se stiau in câteva ore!

 2. Vina pentru situatia acelor sefi de sectie ce au stat in soare, apartine celor care au incercat sa faca tot felul de mizerii (voturi prestampilate, etc). In alta oridine de idei, cum dracu au putut vota oamenii un securici la Primaria Sector 1? Atat de mare a fost ura fata de Clotilde? Sau au nevoie serviciile de toata puterea in tara asta?

 3. De ce sa accepte frauda voastra mah? In democratie nu exista si procesul renumararii sau asta e optional la voi? Cum a reusit sri-stul ala sa adune atatea voturi cand acum un an de zile habar n avea nimeni de el? Ati distrus sectorul ala cu sabotajele si sicanele voastre in consiliu local si acum va dati mari democrati? rasa voastra de penali

  • Se pare ca oamenii votează orbește partidul, nu omul. De aia daca ești de la PNL sau PSD si in unele cazuri, chiar in închisoare, primești voturi si câștigi. Se pare ca asta cu candidatul tine doar la cei de dreapta, care și-au împărțit toate voturile intre ADU, REPER si doi independenți pentru ca nu le plăcea de unul sau de altul.
   Asta poate indica o finala la prezidențiale intre Nicu si Marcel pentru ca primarii își mobilizează electoratul, la fel cum a intrat Dancila in turul 2. Nici acolo nu a contat omul.

 4. Clotilde are dreptate. Tot timpul au sabotat-o escrocii pesediști și peneliști. Vor un escroc de-al lor. Cine este neica nimeni ăsta care se proclamă primar prin fraudă?

 5. Penala noastra e mai buna decat a lor. Incepe sa se termine cu deviatiile slugutelor ticaloase.

 6. perversitatea cand hotul striga hotii, strategie binecunoscuta de PSDNLUDMR , si 75% din electorat inghit galusca

 7. Tupeu de borfas la Stroe asta…..

 8. Pe Facebook, operează atâtea conturi false comentând anti-Clotilde încât ne putem imagina literar un import de baloane cu gunoi din North Korea.

 9. Nu așa spuneau penelistii și cu 4 ani în urmă?

 10. Băi, Stroe, legitim era un vot în două tururi, chiar dacă mafiile roșii și galbene aveau surprize!

  • rosu + galben = maroniu (cam asta ne livreaza, si unii romani nu se mai satura de maro, vreo 50%)

 11. Singură împotriva unor mafioți hotărâți să se țină pe poziții. Sigur au furat, dar puterea este în mâinile lor și nu vor ceda.