G4Media.ro

Inundaţie într-o localitate din Caraș-Severin, după o avarie la o conductă de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Inundaţie într-o localitate din Caraș-Severin, după o avarie la o conductă de aducţiune/ Pompierii au intervenit cu 4 motopompe

O avarie la o conductă de aducţiune, parte din sistemul hidroenergetic din zonă, s-a defectat şi a produs o inundaţie în localitatea Văliug din judeţul Caraş-Severin. Pompierii au intervenit cu 4 motopompe pentru evacuarea apei, transmite News.ro.

Potrivit ISU Caraş-Severin, inundaţia a fost sesizată la numărul de urgenţe 112, marţi seară.

”A avut loc o inundaţie în localitatea Văliug, judeţul Caraş-Severin, urmare a unei avarii produse la o conductă de aducţiune, parte din sistemul hidroenergetic din zonă. De la Detaşamentul de Pompieri Reşita sunt alocate o autospecială de intervenţie şi 4 motopompe pentru a acţiona în sprijinul populaţiei dacă este cazul”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Potrivit localnicilor, apa a refulat în zona unui podeţ care s-a colmatat.

”Reprezentanţii operatorului care administrează sistemul hidroenergetic din zona Semenic au confirmat că alimentarea cu apă a fost oprită şi nu mai există riscuri. Din primele evaluări rezultă că nivelul apei pe stradă nu este mare. Se acţionează pentru decolmatarea scurgerilor”, a mai transmis ISU Caraş-Severin.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...