G4Media.ro

Incidența infectărilor cu Coronavirus a crescut miercuri în București la 16,51 cazuri…

Incidența infectărilor cu Coronavirus a crescut miercuri în București la 16,51 cazuri la mia de locuitori

Incidența infectărilor cu Coronavirus, calculată la 14 zile, a crescut miercuri în București la 16,51 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcției de Sănătate Publică.

Marți, incidența fusese de 16,44 cazuri la mia de locuitori.

În București nu există practic nici o restricție în vigoare. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. A crescut cu cateva zecimi si voi faceti din tantar armasar.

    • mda nici nu are rost sa iti explic acele zecimi ca oricum nu intelegi.
      sosocat = retartd in forma continuata!

  2. Vai ce crestere. Ca numar de persoane de ieri pana astazi cate sunt? 10 – 20 in plus la ditamai orasul de 2,5 milioane de locuitori inregistrati si inca vreo 400.000 neinregistrati. Cand numarul de morti este mare este semnalul ca buba s-a spart si vor mai trece 1 – 2 saptamani pana incepe sa scada infectarea. In India a fost o perioada de urcare masiva, apoi au venit mortii si pe urma s-a redus. Tari vaccinate precum Anglia au astazi din nou problema cu o noua varianta delta. Ieri erau 50.000 de imbolnaviri, dar presa noastra nu spune nimic. Cinismul autoritatilor este maxim. Ala a comandat 120 milioane de doze ca un bezmetic si trebuie sa le dea, sa le faca sau sa le caseze. Ar fi bine ca in 25-lea ceas sa se spuna adevarul. Atunci cand omul renunta la drepturi prin semnarea acelei foi sa i se spuna adevarul. Un gest de umanitate.

  3. Si uite asa de ieri pana astăzi a crescut populaţia Bucureștiului cu 2 procente ca sa iasă incidenta asta. De la începutul lunii a tot crescut, ajungând astăzi sa fie mai mare cu 35% decât la începutul lunii, pentru a tine incidenta jos. Daca luam datele de la INS, astăzi ar fi 17.72 incidenta. Daca luam pe cele după domiciliu ar fi in jur de 21.