G4Media.ro

Închisoare pe viață pentru un vrâncean care și-a omorât în bătaie concubina…

Închisoare pe viață pentru un vrâncean care și-a omorât în bătaie concubina gravidă

Magistrații Tribunalului Vrancea au pronunțat prima sentință în dosarul în care un bărbat de 50 de ani, din comuna Dumitrești (Vrancea), este acuzat că și-a omorât în bătaie concubina, însărcinată în 3 luni, informează Vrancea 24.

Pe lângă crimă, asupra bărbatului sunt și alte capete de acuzare: viol, rele tratamente aplicate minorului și lipsire de libertate.

Potrivit anchetatorilor, în vara anului trecut, bărbatul a sechestrat și violat o prietenă a concubinei sale, apoi și-a bătut crunt partenera, până a lăsat-o fără suflare. Mai mult, acesta a agresat băiețelul de nici 3 ani al concubinei sale, pe corpul acestuia găsindu-se urme de vânătăi. Agresorul a legat copilul care plângea cu cătușe, l-a fotografiat și a distribuit fotografiile pe Facebook.

Bărbatul este recidivist, în anul 2004 fiind condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor și lipsire de libertate, însă a fost eliberat mai devreme, în anul 2017.

Acum, sentința primei instanțe este de închisoare pe viață, la care se adaugă plata unor despăgubiri și interzicerea unor drepturi.

sursa foto: France 3

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. „eliberat in 2017”. Oare nu PSD-ul facea campanie in 2017 despre ce conditii naspa sunt in inchisoare ? Oare nu auzeam peste tot ca vai doamne trebuie sa mai eliberam din puscariasi ? Uite la ce a dus chestia asta. O viata curmata (pe langa multe altele in ultimii ani). Cine plateste ?