G4Media.ro

Începând din 3 noiembrie, Certificatul Digital de Covid devine obligatoriu pentru toate…

Sursa foto: Twitter/ Parlamentul European

Începând din 3 noiembrie, Certificatul Digital de Covid devine obligatoriu pentru toate persoanele care vor sa intre în clădirile Parlamntului European din Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg

Biroul executiv al Parlamentului European a decis să extindă obligativitatea prezentării Certificatului digital UE de COVID pentru accesul în clădirile Parlamentului, pentru absolut toate persoanele.

„Începând cu 3 noiembrie, tuturor persoanelor care intră în clădirile Parlamentului din Bruxelles, Strasbourg şi Luxemburg li se vor solicita să prezinte un certificat digital UE COVID valabil, inclusiv jurnaliştilor”, se precizează în comunicatul instituției.

Certificatul digital UE COVID demonstrează că o persoană fie este complet vaccinată, fie are imunitate după ce s-a recuperat în urma bolii de COVID-19 sau poate prezenta un rezultat recent negativ al testului PCR.

„Vor fi acceptate atât formatele digitale, cât și pe hârtie ale Certificatului digital UE COVID sau ale unui certificat echivalent recunoscut”, se menționează în comunicat.

De asemenea, va fi acceptată și o dovadă a unui rezultat negativ al testului PCR efectuat în ultimele 48 de ore în Belgia, Luxemburg sau Franța.

„Măsurile de precauție existente, cum ar fi purtarea obligatorie a măștii medicale de față și controlul temperaturii, rămân în vigoare la intrarea în clădirile Parlamentului European”, se mai precizează în comunicat.

Sursa foto: Twitter/ Parlamentul European

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. Si știti ce nu suportă populația? Coripția și minciuna și luatul dde proști. Yrebuie să le spunem că în acest moment nu avem alte solutii decât vaccinarea obligatorie.

 2. Cristian Terhes – europarlamentar: „Certificatul de vaccinare va transforma UE într-un lagăr”; „Din persoane născute cu drepturi și libertăți fundamentale, cum e dreptul la libertate, s-a ajuns acum ca în Uniunea Europeană asemena drepturi să fie condiționate de produse medicale experimentale”; ” Politicienii care impun vaccinul se joacă ruletă rusească cu viețile oamenilor, expunandu-i pe unii la riscuri certe, cum sunt bolile autoimune, ce produc efecte negative pe termen lung încă greu de anticipat.”
  Presupun ca individul asta nu isi va mai incasa salariul de la Parlamentul European.
  Sau…e vaccinat, va arata certificatul la intrarea in parlament si astfel se va duce draq tot discursul lui antivaccinare?!

  • texte, e ceva provizoriu. degeaba tot bate campii. daca asta se dorea pe termen lung, se facea de mult.

 3. Super . Auristii nu mai au ocazia sa facă de ras neamul și mai tare decât este .

  Imaginati-va o sosoaca lipoveanca rusofila behăid în parlament ue ca ea e femeie dacă și vrea afara din ue sub aripa lui tasu puțin, nu degeaba aplauda ambasada rusiei .

 4. Ia sa-i vedem pe acei „bravi urmasi ai dacilor liberi si ai bizonilor” care au ajuns in Parlamentul Europenan, ce vor face? Vor da buzna pe usi sau se vor lega cu lanturi in fata intrarii? Ca, acolo, daca nu mergi la munca nu iei bani! Cu ca la „altii”!!!

  Sa-l vedem pe „madam” Terhes ce-o sa faca? Va intra sau nu in „lagar”! Sau va veni cu certificat ca el nu suporta vaccinarea si sufera de dementa senila si nu-i nevoie sa-l mai eutanasieze? Pardon, vaccineze.

 5. Pe net toti sint cocoși 🤣
  Eu☝ personal de asta am si inchis contul🤑
  Imi este SCARBĂ…GREAȚĂ…de tot ce văd 🤔
  Dar,vaccinul e o chestiune importanta pentru libertatea noastră,pentru sistemul nostru de sanatate,si pentru sanatatea publică a tării.
  Apropo☝
  În România au existat instituții media, medici, politicieni și preoți care au răspândit informații false despre vaccinare și pandemie fără consecințe legale. 
  Sa stiti de la mine🤔
  Pentru că era împotriva eticii doctorilor să răspândească informații care nu sunt științifice, adevărate. Mesajul este următorul: secolul 21 este un secol al științei, secolul 13 este un secol al credințelor care nu sunt științifice deloc, de aceea îl numim „dark ages”.
  În acea perioadă, fără vaccinare, speranța de viață era în medie de 30 de ani. Astăzi speranța de viață este peste 75 de ani. De ce? În principal pentru că avem vaccinuri, antibiotice și medicină de calitate.
  Apoi, de ce să se implice religia în medicină? Religia și medicina sunt lucruri diferite. Religia este despre spirit, medicina despre corp, nu poți amesteca aceste lucruri. E ca și cum ai amesteca religia cu condusul.
  Să zicem că eu mă rog și ziua următoare pot să conduc un camion pentru că m-am rugat. Oamenii trebuie să realizeze că în secolul 21 trebuie să fim conduși de știință.
  Sunt și lucruri care țin de spirit care este alt subiect, nu au legătură cu știința, țin mai mult de etică, morală și religie. Dar nu poți amesteca aceste două părți. Nu poți să decizi în privința sănătății bazându-te pe religie. Este cel mai nebunesc lucru pe care poți să-l faci.
  Nu este de conceput ca un preot care este un om al credinței să vorbească despre ceva de care nu știe nimic. Este ca și cum un orb ar încerca să conducă oamenii într-un loc foarte îngust, într-un loc foarte periculos, fără să vadă nimic. Pentru că un preot nu știe nimic despre medicină. Nu e doctor.
  IAR,POLITICIENII SUNT ACEEA CARE PROFITĂ DE PE URMĂ VACCINARII🧠💣🧠💣