G4Media.ro

Incendiul de vegetaţie din California izolat doar în proporţie de 2% /…

Incendiul de vegetaţie din California izolat doar în proporţie de 2% / 12.000 de acri afectaţi / Evacuările au continuat

Incendiul de vegetaţie care arde încă de la finalul săptămânii trecute la nord-vest de Los Angeles a forţat evacuarea a peste 1.200 de persoane dintr-o zonă populară de recreere în aer liber şi a ars peste 12.000 de acri, au anunţat autorităţile, transmite Reuters, transmite News.ro.

Aproximativ 400 de pompieri înarmaţi cu 70 de camioane şi două buldozere se luptă cu incendiul de la Post, care este izolat în proporţie de doar 2%, potrivit Cal Fire, Departamentul Pompierilor din California.

Incendiul se manifestă la sud de Gorman, California, la aproximativ 96,5 km nord-vest de Los Angeles.

Incendiul, care a început sâmbătă după-amiază, se deplasează spre sud-est, spre Pyramid Lake, a precizat Cal Fire.

De la izbucnirea incendiului, aproximativ 1.200 de persoane au fost evacuate din zona de recreere Hungry Valley, care are trasee pentru motociclete şi vehicule de teren. Două structuri au fost distruse până în prezent.

Cal Fire a precizat că eforturile de a limita incendiul sunt îngreunate de temperaturile ridicate, umiditatea scăzută şi vânturile puternice, prognozate să continue până duminică seară.

Avioanele care aruncă apă lucrează pentru a opri înaintarea incendiului, în timp ce pompierii construiesc linii de foc perimetrale în încercarea de a ţine incendiul mai mult sub control.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...