G4Media.ro

Incendiu la un bancomat din Mediaș / Au ars şi banii din…

Incendiu la un bancomat din Mediaș / Au ars şi banii din interiorul său

Un bancomat a ars în totalitate, iar o parte din pereţii interiori ai imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectaţi de fum, în urma unui incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui circuit electric, informează ISU Sibiu.

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţă, în municipiul Mediaş, pe strada I.C. Brătianu.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan, a declarat pentru Agerpres că au ars şi banii din bancomat.

„Azi-dimineaţă în jurul orei 04,00 pompierii Detaşamentului Mediaş au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu la un bancomat, în municipiul Mediaş pe strada I.C. Brătianu. (…) Nimeni nu îşi aminteşte să mai fi fost (un asemenea incendiu n.r.). Putem zice ca e o premieră în judeţul Sibiu”, a declarat Andreea Ştefan

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

„Incendiul se manifesta cu flacără şi se acţiona cu două stingătoare. Pompierii au lichidat prompt incendiul, însă a ars întreg bancomatul şi de asemenea, pereţi din interiorul imobilului unde era amplasat bancomatul au fost afectaţi de fum. Din fericire nu au fost înregistrate victime”, precizează ISU Sibiu.

Deocamdată nu s-a comunicat câţi bani erau în bancomatul care a ars.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Cumva fusese recent alimentat cu bani?

  2. Ei, așa da! După maternități, spitale, secții ATI, locomotive, mașini în mers, parcări, blocuri sau doar apartamente, butelii, rafinării, depozite de mase plastice, bebeluși, fabrică de frigidere, trenuri, bătrâni și pacienți, cluburi de noapte, artiști pe scenă, era timpul să ardă și un bancomat.
    Mă aștept de la o zi la alta să aflu că a ars și un atelier de umplut extinctoare — e adevărat că România a descoperit focul, dar e cam nesigură în administrarea lui.

  3. Masuri de reducere a inflatiei?