G4Media.ro

Încă două centre de vaccinare deschise în Delta Dunării, unde s-au vaccinat…

Încă două centre de vaccinare deschise în Delta Dunării, unde s-au vaccinat 25.300 de persoane

Două centre noi de vaccinare anti-COVID-19 au fost deschise începând de marți în județul Tulcea – în comuna Murighiol şi oraşul Sulina. În total, în județ sunt deschise opt centre (Babadag, Isaccea, Măcin, Tulcea, Regimentul de Infanterie Marină din Babadag), potrivit Agepres.

Coordonatorul centrului de vaccinare din oraşul Sulina, medicul Eduard Armeanu, a declarat că „au venit foarte multe persoane neprogramate şi le-am explicat cum se pot programa pentru vaccinare. Nu au fost probleme deosebite şi deocamdată nu am înregistrat efecte adverse severe”.

La Murighiol sunt aşteptaţi circa 2.900 de tulceni din aceeaşi localitate, dar şi din Mahmudia, Valea Nucarilor, Nufăru şi Beştepe, iar la centrul amenajat în Sulina, sunt aşteptate aproximativ 2.600 de persoane din CA Rosetti, Sfântu Gheorghe, Crişan şi Sulina.

Tulcenii se pot programa la vaccinare prin medicul de familie, la numărul de telefon 021.414.44.25 sau pe platforma online www.rovaccinare.ro.

Ultimele date făcute publice de autorităţi arată că în judeţ s-au vaccinat peste 25.300 de persoane, iar dintre acestea circa 8.500 au primit şi rapelul, potrivit Agerpres. (Sursa foto: Facebook/ ARBDD)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.