G4Media.ro

În Cluj-Napoca se redeschid pentru public Bazinul Olimpic și lacurile de agrement…

În Cluj-Napoca se redeschid pentru public Bazinul Olimpic și lacurile de agrement din Parcul Central și din cartierul Gheorgheni

Regia Autonomă a Domeniului Public, sobordonată Primăriei Cluj-Napoca, a anunțat că se vor redeschide pentru public lacurilor de agrement Chios şi Gheorgheni, precum şi a Bazinului Olimpic, la capacitate redusă.

„Se redeschide sezonul de agrement pe lacurile Chios (Parcul Central) şi Gheorgheni 1 începând de sâmbătă, 12 iunie 2021. În total, vor fi puse la dispoziţia publicului 35 de ambarcaţiuni (dragoni, flamingo, lebede şi maşinuţe): 19 pe lacul Chios şi 16 pe lacul Gheorgheni I. Toate ambarcaţiunile sunt dotate cu veste de salvare, iar baza din Gheorgheni beneficiază de o şalupă pneumatică pentru intervenţie în caz de urgenţă”, se arată într-un comunicat trimis vineri de primăria clujeană.

De asemenea, se va redeschide și bazinul olimpic, la 70% din capacitate.

„Bazinul Olimpic Grigorescu se redeschide începând de miercuri, 16 iunie 2021. Într-o primă etapă accesul publicului va fi restricţionat la 70% din capacitatea bazinului, conform legislaţiei în vigoare. Intrarea se va face pe bază de programare prealabilă”, se precizează în comunicatul primăriei clujene.

Sursa Foto: Facebook/Bazinul Olimpic Cluj Napoca

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sa-i dea un pic mai mult clor, ca poate-i nevoie …