G4Media.ro

Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă,…

Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se suspendă pensionarea anticipată

Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, modificarea statutului poliţiştilor şi statutului militarilor, prevăzând, între altele, întreruperea concediilor de odihnă pentru asigurarea continuităţii programului de lucru şi suspendarea prevederilor legate de pensionare anticipată, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Au fost instituite reglementări care să întărească disciplina ierarhică în cadrul acestor instituţii şi pentru a reglementa situaţia unor angajaţi care trebuie în această perioadă să fie la dispoziţia instituţiilor de ordine şi siguranţă publică, în vederea combaterii efectelor epidemiei cu coronavirus. Astfel, potrivit acestei ordonanţe de urgenţă, se întrerup concediile de odihnă pentru personalul acestor instituţii, se iau măsuri pentru asigurarea continuităţii programului de lucru”, a declarat Ionel Dancă, vineri, la Palatul Victoria, unde a anunţat o parte din deciziile luate de Executiv în şedinţa de joi.

Totodată, detaşarea personalului în vederea efectuării misiunii se va face obligatoriu fără acordul angajatului şi, de asemenea, se suspendă prevederile legate de pensionare anticipată pentru personalul din aceste instituţii pe perioada stării de urgenţă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Hai cu somajul tehnic la stat! Si in 9 luni – afara cu ei, functionarimea!
    Are Ciucu o formula magica de re-angajare – da nu o spune la nimeni

  2. de ce nu se aplica si la medici si la DSP-uri?

  3. Politistii si jandarmi au cerut echpament de protectie si ca sa le astupe gura Ministrul de Interne modifica Statutul ca pe vremea comunismului. Abuzuri. Cine ne va apara cand oamenilor li se va face foame si vor incepe sa se dedea la fapte reprobabile. Cine ? Fortele de ordine imbolnavite de Coroana, sa ne trateze medicii muribunzi. Fratilor lucrurile cred ca nu sunt gandite corect de acesti politicieni. Rusine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.