G4Media.ro

GRAFICE Cum a crescut numărul de infectări și decese în Grecia în…

GRAFICE Cum a crescut numărul de infectări și decese în Grecia în ultimele zile

Numărul infecțiilor și al deceselor a înregistrat în Grecia o creștere bruscă în ultimele două săptămâni, după cum o arată graficele realizate de worldometers.info. Astfel, potrivit datelor la zi, Grecia raportează în prezent peste 5700 de cazuri și peste 200 de decese, având 552 de cazuri la milionul de locuitori și 20 de decese la milion, la o populație de peste 10 milioane de locuitori.

Sursa: Worldometers

Presa din Grecia a pus creșterea numărului de cazuri în primul rând pe deschiderea față de România, Serbia și Balcani, țări unde se constată o creștere masivă a numărului de infectări, dar și pe restricțiile taridve luate de autorități pentru a nu compromite sezonul estival.

Sursa: Worldometers

Grecia a impus noi restricții în insule importante, cum ar fi Mykonos, Paros, Halkidiki și alte șapte zone. Barurile vor fi închise la miezul nopții, iar evenimente publice au fost anulate. Totodată, crește numărul turiștilor care pot intra în țară doar dacă prezintă un test negativ de COVID-19, a transmis, luni, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Aristotel Peloni.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Afacerea anului! Teste de virus. Asta e mai tare decat cu testele de sarcina.

  2. Coronavirusul de pe litoralul romanesc ingroapa turismul grecesc!
    Cam toti romanii care au plecat in concediu in Grecia, s-au oprit pentru o noapte sau doua, intr-o statiunde de pe litaralul romanesc. Fiecare vroia sa se vada cam cat este de nasol la noi si ce frumos este in Grecia. Comparatia i-a costat scump dar altfel nu aveau ce povesti la prieteni…

  3. si cu poooola-n cur si cu sufletu in rai

  4. Eu nu știu cum de mai primesc români, noi suntem la pragul de 45-50 decese pe zi, deci într-o săptămână mor cât toată pandemia din Grecia.. Da pe cine interesează.

    Din păcate mâine îl ducem la groapa pe un bun vecin, care a fost răpus de virus… Deci nu e de gluma

  5. Cand ai 21% din PIB asigurat de turism nu este usor sa renunti la turisti. Cresterea este normala si nu este dramatica. Nu mai alarmati pentru tendinte absolut normale. Daca se cere test PVR in termen de 72 de ore este un filtru destul de sigur.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.