G4Media.ro

Grădinițele nu primesc aviz DSP pentru vacanță dacă adună copii din mai…

Grădinițele nu primesc aviz DSP pentru vacanță dacă adună copii din mai multe grupe, dar centrele primăriei și after school-urile funcționează cu grupe amestecate. DSP București: La grădinițe, în vacanță nu este permisă schimbarea componenței grupelor

Grădinițele de stat din București nu au voie să îi primească pe copii, în vacanță, decât în componența grupelor stabilită din timpul anului școlar. Regula a fost confirmată pentru Edupedu.ro de Direcția de Sănătate Publică (DSP) a Capitalei, după ce mai mulți părinți ne-au semnalat că grădinițele copiilor nu au primit aviz de la instituție să funcționeze pe timpul vacanței, pentru că au vrut să unească grupe.

Paradoxal, DSP permite în același timp funcționarea centrelor primăriei și a after school-urilor, care unesc copii indiferent de grădinița și școala de proveniență.

Directorii de grădinițe au vrut să unească sub supravegherea unei educatoare, în vacanță, grupe unde doar 2, 3 sau 4 părinți au optat ca cei mici să vină și în vacanță. Răspunsul Direcției de Sănătate Publică București? Aviz negativ la cererea de deschidere.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.