G4Media.ro

Gheorghe Hagi, după înfrângerea echipei de fotbal olimpice cu 4-0 de către…

sursa foto: Facebook

Gheorghe Hagi, după înfrângerea echipei de fotbal olimpice cu 4-0 de către Coreea de Sud: ”Să uite acest meci şi să gândească la următorul”

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, îi sfătuieşte pe tricolorii olimpici să nu se gândească la înfrângerea severă suferită, duminică, scor 0-4, în meciul cu Coreea de Sud, ci la ultimul meci din grupă, cel cu Noua Zeelandă, care poate aduce calificarea în sferturi, printr-un succes.

  • „Eu zic că eliminarea… Îmi pare rău pentru el, că e un jucător bun, Gheorghe, s-a întâmplat, aşa e la nivelul ăsta, capătă şi el experienţă, din păcate a făcut o greşeală şi a lăsat echipa în inferioritate numerică din acel minut. S-a văzut superioritatea numerică şi e greu să putem să vorbim dacă e bine sau nu e bine, ce puteam să facem, pentru că s-a văzut că au fost mult mai puternici cu un om în plus. Din cauza anumitor circumstanţe s-a întâmplat acest lucru, se poate întâmpla, când pierzi 1-0 sau cu nu ştiu cât e tot o înfrângere pentru mine. E important că băieţii au luptat, au încercat să facă cât au putut, vă daţi seama la ce temperaturi joacă, umiditatea. Ei sunt acolo, erau adaptaţi mult mai bine ca noi, mai este un meci, au o şansă şi să uite acest meci şi să gândească la celălalt”, a spus Hagi, după partida cu Gaz Metan Mediaş din Liga I.

El a negat faptul că echipa lui va primi aproape două milioane de euro din transferul lui Alexandru Cicâldău de la CS Universitatea Craiova la Galatasaray.

„E o poveste pe care aţi inventat-o voi. Eu am auzit ultimul dintre toţi că va fi semnat de clubul la care noi am jucat. Nu e acea sumă de care aţi vorbit, că avem nu ştiu ce procent, 30 la sută. E total falsă. Noi avem puţini bani de luat, dar e bine când iei. Îi mulţumim Craiovei, deoarece Craiova l-a format şi a ajuns jucător de valoare! Dacă l-a semnat Galatasaray înseamnă că e un jucător valoros. Nu avem nicio tangenţă, nu ştimim nimic, nici eu, nici Gică, ştiam mai mult de Stanciu. Practic, noi am aflat ultimii. Dar nu am luat atâţia bani cât s-a scris în ziar. Dacă băgaţi atâţia bani, jucătorii o să ceară mai mult, noi luăm puţini, dar buni”, a spus Hagi.

Vorbind despre meciul cu Gaz Metan, Hagi s-a bucurat de prezenţa suporterilor echipei Farul în tribunele stadionului de la Ovidiu.

  • „S-a întâmplat un lucru important pentru Dobrogea, pentru Constanţa, în această vară, am ajuns cu toţii la un consens, există o sigură echipă şi aţi văzut că pe teren lucrurile s-au schimbat, avem şi noi suporteri, suntem şi noi iubiţi, şi noi iubim, aşa că toţi împreună încercăm să construim o echipă şi un joc frumos, ca să putem să le aducem mult victorii, pentru că victoria aduce bucurie şi aţi văzut că toată lumea era fericită. În prima repriză a fost foarte cald, şi noi, şi ei… era greu. Parcă imi aduc aminte când am jucat în America, cu americanii, 40 de grade erau aproape, incredibil, nu puteai să faci efort. În repriza a doua, eu zic că am jucat mai bine. Suntem la început, muncim în fiecare zi să ne simţim mai bine, să fim fim împreună, să jucăm mai bine. (n.r. – despre Nicolas Popescu, ful lui Gheorghe Popescu). Creşte şi el ca ceilalţi, dăm şanse la fiecare, încă mai are mult de muncă să se dezvolte fizic, cu mingea ştie, dar trebuie să se dezvolte fizic. Îl aşteptăm, uşor, uşor. Noi am luat în canonament 14 jucători de la juniori, care uşor, uşor or să apară”, a spus Hagi.

Antrenorul echipei Gaz Metan, Mihai Teja, s-a declarat mulţumit de jocul echipei lui şi dă vina pe arbitru pentru că echilibrul din teren s-a rupt în favoarea gazdelor.

  • „Eu cred că echipa a făcut un joc bun, sunt foarte mulţi jucători noi, mulţi jucători sunt accidentaţi, mulţi jucători nu au cartea verde, aşteaptă să intre în lot. Din păcate atâta am putut astăzi. Dar vreau să-i felciit pe băieţi. În afara rezultatului care mă nemulţumeşte, eu cred că una peste alta am făcut un joc bun. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar este păcat, când echipele sunt echilibrate, să se facă diferenţa numai la un penalti. Data trecută, la fel, aici. Tot aşa, în minutul 82, 0-0, penalti. E păcat să se facă… Poate a fost, dar e păcat să se facă aşa diferenţa. Dacă e o echipă mai bună, să se facă diferenţa prin joc, să câştige cu 2-0, 3-0 şi atunci e ok. Acum, poate că a fost. Dar e clar că se creează un dezechlibru. Până la penalti, Farul Constanţa nu a avut nicio ocazie”, a afirmat Teja.

Farul Constanţa a învins, duminică, la Ovidiu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a doua a Ligii I. Au marcat: Jefte Betancor ’55 (p), A Petre ’80.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. gica, nu e normal ca voi cei mai tari, cei care ati demonstrat in teren, sa nu fiti urmasii de drept a ceea ce inseamna scoala de fotbal romaneasca. nu e normal, cum de nu sinteti la butoane? daca voi ati cedat ce sa mai zicem de restul tarii?

  2. Spre deosebire de alte cluburi din RO, Farul a şi sprijinit selecţionata olimpică.
    „Suntem cea mai generoasă echipă din Liga 1, sper să nu ne coste! Am lăsat la lot jucători care erau titulari, dar e important să fie prezenți la Jocurile Olimpice… Știu că sunt cluburi care refuză să trimită jucători la Tokyo, important e să se întoarcă cu bine, cu rezultate foarte bune.” declara președintele Farului, Gică Popescu, la 30 iunie, lăsând să plece 5 titulari.

    • Domnul Gica Popescu sa ne impartaseasca cum e sa iti bati joc de o cariera de succes ajungand un infractor de duzina prins cu mana in bani publici, parintii dumnealui au fost mandri?

  3. daca nu semeni nu ai ce culege In afara de viitorul citi copii talentati au descoperit alte cluburi ? toti se multumesc cu oborul de jucatori de la care mai cistiga cite ceva