G4Media.ro

Germania se opune unei noi datorii europene comune pentru reconstrucția Ucrainei

foto: Christian Lindner Facebook

Germania se opune unei noi datorii europene comune pentru reconstrucția Ucrainei

Germania nu este în favoarea constituirii unei datorii europene comune, pe modelul planului de redresare post-Covid 19, pentru a finanța reconstrucția Ucrainei, a declarat vineri ministrul de finanțe Christian Lindner, citat de Le Figaro.

Comisia Europeană a declarat în această săptămână că ia în considerare un nou împrumut comun al UE pentru Kiev.

„Germania respinge un fond suplimentar pe modelul mecanismului NextGenerationEU”, lansat în contextul pandemiei, a declarat Christian Lindner, într-o conferință de presă după o reuniune a G7 privind ajutorul acordat Ucrainei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Exact ca Petrov:aici sunt banii d-vs(acciza benzina,)….reducerea cu 25 % a salariului bugetarilor(bani dat pentru despagubirile ANRP a lui Bica, Cucos, Udrea……)…iar pentru a vedea pe ce s-au dus banii, va recomnd filmul Ultimul corupt-vizita fraierilor pentru a vedea teza de doctorat a senatorului Pangica-Mitul Corutiei la romani/care nu se afla in vitrina, deoarece era la secret.Kovesi doarme iar sifinarea banilor din pandemie sunt acoperite cu alte operatiuni si…continua. Moldovenilor sa ma anuntati cand o sa aveti A8 Iasi-Targu Mures, sau metrou la Suceava sau Iasi,!!!