G4Media.ro

George Simion și Claudiu Târziu la conferința ”Acea Europă în care credem”:…

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

George Simion și Claudiu Târziu la conferința ”Acea Europă în care credem”: ”Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles, înseamnă restricţii, totalitarism” / ”Europa se află într-o fază de degenerare atât din punct de vedere fizic, cât mai ales moral”

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat, la Palatul Parlamentului, conferinţa internaţională „Acea Europă în care credem”, ocazie cu care liderul partidului, George Simion, a afirmat că modul în care văd conservatorii lumea se concentrează pe libertate culturală, socială şi religioasă, iar „Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles înseamnă restricţii, totalitarism”, informează Agerpres.

„Europa noastră şi modul în care vedem noi lumea se concentrează pe libertate – libertate culturală, socială, religioasă. Europa lor, Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles, înseamnă restricţii, totalitarism”, a afirmat George Simion, sâmbătă, în deschiderea conferinţei.

El şi-a exprimat speranţa că după alegerile pentru Parlamentul European din 2024, conservatorii din toată lumea vor sărbători „o mare victorie”.

„În mai 2024 vom avea alegeri generale pentru un nou Parlament European. Sperăm că vom cu toţii acolo, împreună, pentru a sărbători o mare victorie. Forţele patriotice, forţele conservatoare, forţele suverane ale Europei şi ale întregii lumi trebuie să se reunească pentru a lupta împotriva actualei boli ideologice care ameninţă lumea. Sunt convins, cunoscând mulţi dintre participanţi prezenţi astăzi aici, că victoria va fi a noastră în 2024”, a spus preşedintele AUR.

La rândul său, senatorul AUR Claudiu Târziu a declarat că Europa se află „într-o fază de degenerare atât din punct de vedere fizic, cât mai ales moral”, iar decăderea ei are mai multe cauze, cea mai importantă fiind, în opinia sa, „ideologia neomarxistă”.

El a adăugat că neomarxismul are ca ţintă ‘demolarea lumii vechi, a lumii normale, bazate pe valori perene’.

„În arsenalul neomarxismului se numără disoluţia identităţii naţionale, anularea suveranităţii naţionale, ideologia de gen, arderea în efigie a eroilor şi sfinţilor, invocarea unui egalitarism utopic pentru deschiderea de conflicte între diferite categorii sociale”, a declarat preşedintele CNC al AUR.

Târziu a apreciat că prin manipularea limbajului şi prin dictarea unor interdicţii a căror încălcare este pedepsită aspru, neomarxismul întoarce normalitatea pe dos şi o condamnă ca fiind „reacţionară, rasistă, extremistă, discriminantă şi, la limită, inumană”.

„Noi, conservatorii europeni, suntem anticorpii contra virusului numit neomarxism iar renaşterea mişcării conservatoare în Europa se datorează puternicului instinct de supravieţuire sau de conservare al popoarelor. (…) Prin colaborarea noastră, a conservatorilor europeni, putem învinge în toată Europa. Iată de ce este foarte important să ne cunoaştem, să dezbatem, să ne armonizăm viziunile, pentru că aşa cum se ştie conservatorismul are principii generale, dar şi specific naţional. Trebuie să ne fixăm obiective comune şi să le urmărim printr-un plan de acţiuni. Întâlnirea noastră de astăzi este un pas mai departe pe acest drum”, a mai spus preşedintele CNC al AUR.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”, organizează, sâmbătă şi duminică, la Palatul Parlamentului, conferinţa internaţională „Acea Europă în care credem”, la care sunt invitaţi din mai multe ţări europene.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

31 comentarii

 1. Mda. Rusia zice .

  • Haurarii legionari ai lui Simion, Târziu și Tănase, vor o Europă ca Rusia lui Putin și Hungaria lui Horban.
   Atunci când mentoruii lor (asumați) sunt Horbanu de la Budă și Putinu de la Kremlin, ințelegem toți ce vor să spuna.

  • În ce Europa credeți ma bolșevicilor, ca pana acum ați fost constant anti UE?!

 2. Ce penibili…..

  • Elaborat comentariu. Măcar dacă vreți să jigniți și acuzați pe cineva faceți-o cum trebuie, cu argumente și puncte de vedere concrete. Altfel, deveniți voi „penibili”…

  • Nu sunt penibili. Sunt cinici. Nu vor 100%, stiu si ei ca e imposibil, dar sapa in bazinul lor. In orice tara se pare ca exista minim 10% antivaxeri/conspirationisti/suveranisti/practic tantallai. Cu cat reusesc sa scoata la vot mai multi dintre ei si sa-i blocheze pe ceilalti normali cu atat vor avea mai mult in Parlament. Deabia apoi incep sa fie cumparati de rusi.

  • Naruto, ce-a facut ma, ti-au fost atacati idolii? Tu si toti fanii acestor….gunoaie, sunteti la fel ca ei ma. Adica gunoaie penibile. Vrei argumente? E suficient sa te uiti la poza de mai sus. Daca mai citesti si articolul…Eu am suportat doar primele fraze, da tu presupun ca l-ai „lins” cap-coadă.

  • Naruto, indiferent de opinia ta, și alții au voie să cometeze pe aici – la fel ca tine – elaborat sau nu. Faptul că ție nu-ți plac anumite comentarii, nu schimbă situația: AUR e o adunătură de kəkat!

  • Fereasca ! Mai acela care a terminat chipurile un liceu de prestigiu, dar nu stie cand a trait Eminescu, Europa nu te vrea, te-au dat afara la Madrid. Te-au dat afara din Moldova. Europa nu vrea haurolaci si analfabeti. Rusia va vrea dom’le. Cu Europa n-aveti nimic in comun.

 3. I-au intrat rublele pe luna asta din cate se vede

 4. Trompete rusesti interpretand partitura mujica pe care nu o mai gusta decat cei mai pro-sti dintre re-tarzi…

 5. De ce nu se ocupă rușii de propria lor țară?

 6. Alo, Spitalul 9, aveți doi clienți care se cred politicieni, jalnici putiniști!

 7. Concluzia aurolacilor este:hai să ne căcă.m pe noi…

 8. „modul în care văd conservatorii lumea se concentrează pe libertate culturală, socială şi religioasă”
  Nu zău? Păi dacă e libertate ce anume vă deranjează, ***paților?

  „forţele suverane ale Europei şi ale întregii lumi trebuie să se reunească”
  Ultimele 2 războaie mondiale au pornit tot de la niște diioți care au vrut mai mult suveranism. Rezultatul: 80-90 milioane morți.

  Auzi la ei, au început să contabilizeze „degenerarea fizică”, probabil au deja în minte un anume profil al perfecțiunii, cam ca rasa ariană la naziștii ăia originali.
  Mai bine vedeți-vă de pedofilii voștri, că habar n-aveți ce spuneți.

 9. Pe karichi cu voi….

 10. Ce aveti cu vizionrul Corneliu Coposu. Doar nu sunteti mancurti putinisti?

  hxxps:xxwxw.yoxtube.cxm/watch?v=dWHgKUKETU4

  • @ion Adrian
   Aceste elementele sunt niște oameni de treabă care stau și urmăresc ca politica românească să fie ceea corectă să meargă totul în direcția bună.

 11. Doua lepre analfabete, ultimii cotețari din tara asta.

 12. Triste figuri ce ne pot întrista pe măsură pt.starea atăt de joasă a votanților lor.

 13. Partidul Pe.ni.bili.lor,Ri.di.c.o.l/Abe.ran.ti🙋

 14. Partidul A.be.ran.til.or U.rm.as.ii R.i.di.col.ilor

 15. Să le spună cineva ăstora doi că așa cum mortu’ nu se mai întoarce de la groapă, nici cepefeaua din care au făcut parte nu mai poate fi resuscitată.

 16. Claudiu Târziu a declarat că Europa se află „într-o fază de degenerare atât din punct de vedere fizic, cât mai ales moral”,
  Postacii de mai sus tocmai au dovedit acest lucru cu brio.
  Dacă aveti copii nu le arata-ti ce scrieți că o să le fie rușine cu voi cind ies pe stradă.

  • Aurica….cu nume predestinat…..aia care au copii deștepți și părinții lor sunt la fel,ii trimit in afara! Aia care n au,nici nu mai fac…. O mana de imbeci..li votanți aur,cu 8 clase,se cred mântuitorul neamului și stand la rtv și a3 așteptând pomeni ,își trimit lichelele în parlament! Întreabă i pe unul din aia doi dobi.toci,ce au făcut ei bun în viata?

 17. Hai cu 4% partidul pul11…

  • Mă ten că-i ca-n bancu ăla cînd au ieșit blondele la protest și au scris pe placadră „Nu toate pro astele-s blonde!”, adică nu toțipro știi votează PSDNL.

 18. Banuiesc ca toate comentariile care nu trebuiau sa apara au fost eliminate…
  Apoi, vad ca nu apare sintagma „partidul extremist”….

 19. Da mă ipocritilor ! Europa aia care vă da mașinile pe care le conduceți, telefoanele la care vorbiți porcos , televizoarele de ultima generație și muuuulte alte lucruri pe care dacă le- aș inșira mi-ar lua prea mult timp… Dar voi nuuuu , voi sunteți cu tătucu’ țineți la identitatea noastră dar o să vă școliți odraslele în occident . Nu vă este rușine , prefăcuților ?!