G4Media.ro

Geoană: Victoria Ucrainei la Eurovision arată „imensul sprijin public” pentru această ţară…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Geoană: Victoria Ucrainei la Eurovision arată „imensul sprijin public” pentru această ţară / „Fără îndoială, cântecul era minunat”

Victoria Ucrainei la concursul Eurovision arată „imensul sprijin public” de care beneficiază această ţară atacată de Rusia, a apreciat duminică secretarul general adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), Mircea Geoană, informează AFP, citată de Agerpres.

„Am văzut ieri (sâmbătă) imensul sprijin al publicului (pentru Ucraina) în toată Europa (…). Fără îndoială, cântecul era minunat”, a subliniat Mircea Geoană înaintea reuniunii de la Berlin a miniştrilor afacerilor externe al ţărilor NATO, adăugând că ruşii „au lansat războiul cel mai brutal şi mai cinic de după Al Doilea Război Mondial”.

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a primit 631 de puncte.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Daca nu e dancila e Geoana pupaza din tei.
  O fi crezut ca se uita la Unii au Talent

  • Incet , incet ne aducem aminte de naravurile din iepoca de aur .Probabil ca urmeaza cupa campionilor la fotbal , handbal , volei , rugby , adunat stiuleti in urma combinei , cincinale in 7 luni .Gretzos !

 2. Zise acest mare specialist muzicolog. soțul lui Mihaela, …. si șefuleț obscur la NATO.

 3. Geoana e ‘candidatul’ PSD (SRI) la prezidentialele din 2024

  acum e deja in campanie electorala si se baga in seama ca prostanacu pe orice subiect ca sa atraga atentia asupra lui, sa para ca e si el relevant. alegerile din 2024 vor fi cea mai mare farsa

  Bujduveanu care e viceprimarul capitalei va fi contracandidatul lui Nicusor Dan in 2024

 4. este corect ce zice dar oricum ar fi trenul a plecat din gara .

 5. Prostănacul a ajuns om mare…

 6. surpriza ! seful asta obscur este nr doi in nato ! oricum simpatiile nu tebuie sa inlocuiasca meritele mai ales in concursuri

 7. Domnul Geoană are cunoștințe muzicale din familie, unde probabil il mai auzea câteodată pe tatăl domniei-sale cântând, altfel nu vad ce expertiza are in domeniu.

  Melodia câștigătoare a beneficiat de sprijinul orgenizatorilor pentru a primi voturi.

 8. ,,talentul” muzical al lui nea geoană se datorează cântatului de-a lungul timpului la taragot cu gușă