G4Media.ro

Garda de Mediu, amendă de 50.000 de lei pentru Administraţia Pieţelor din…

sursa foto: news.ro

Garda de Mediu, amendă de 50.000 de lei pentru Administraţia Pieţelor din Sectorul 5, pentru colectarea deşeurilor fără autorizaţie de mediu

Garde de Mediu Bucureşti a amendat cu 50.000 de lei Administraţia Pieţelor Sector 5, pentru colectarea deşeurilor provenite din vânzarea de flori fără a deţine autorizaţie de mediu pentru această activitate, relatează news.ro

”La solicitarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 5, Comisariatul Municipiului Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu a efectuat, în data de 07.03.2023, o acţiune de inspecţie şi control la Administraţia Pieţelor Sector 5. La momentul controlului, existau circa 30 de comercianţi cu obiect de activitate comerţ al florilor şi plantelor”, a transmis, miercuri, Garde de Mediu Bucureşti.

Din verificări a rezultat faptul că deşeurile generate din activitatea de vânzare a florilor şi plantelor sunt colectate într-un container pus la dispoziţie de Administraţia Pieţelor Sector 5.

”În urma controlului documentelor de funcţionare, comisarii GNM de la Bucureşti au constatat că Administraţia, nu deţine Autorizaţie de Mediu pentru această activitate, respectiv colectare deşeuri (cod CAEN 3811). În consecinţă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 50.000 lei”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea comisarii GNM au dispus măsura de interzicere a colectării de deşeuri până la obţinerea autorizaţiei de mediu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...