G4Media.ro

Galerie foto: Orașul Țăndărei a intrat în carantină: nimeni nu intră și…

Galerie foto: Orașul Țăndărei a intrat în carantină: nimeni nu intră și nu iese din localitate. Au fost instituite filtre mixte Poliție-Armată

Ordonanța militară nr. 7, prin care a fost instituită carantina în orașul Țăndărei, a publicată sâmbătă în Monitoru Oficial, iar măsurile luate au intrat în vigoare.

La intrările în oraș, dar și în interiorul localității, au fost instituite filtre mixte formate din polițiști și militari.

Această prezentare necesită JavaScript.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat sâmbătă, în declaraţia de la sediul Ministerului Afacerilor Interne, că a semnat Ordonanţa Militară nr 7 cu privire la măsuri de combatere a epidemiei de COVID-19, care este avizată de premierul Ludovic Orban şi prevede, printre altele, şi carantinarea oraşului Ţăndărei din judeţul Ialomiţa.

El a menţionat că se va permite intrarea şi ieşirea din localitatea Ţăndărei pentru transportul de marfă şi pentru aprovizionarea populaţiei.

„Distanţarea socială este unica soluţie în acest moment. (…) Această perioadă va trece cu bine dor dacă facem ceea ce trebuie”, a afirmat ministrul Vela, care a mai subliniat că în oraşul Ţăndărei sunt foarte mari numerele persoanelor infectate şi decedate cu COVID-19.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, introducerea de noi ordonanţe militare este determinată şi de comportamentul unora dintre cetăţeni, care nu înţeleg cât de periculos este virusul şi ce urmări pot avea faptele lor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. haules baules sa moara bibi de ce nu pot sa ies sa iau apa

  2. Prima poza, e din structura MAI, dar ce structura? Aia sunt în relație directă cu MApN. Mașină neagră și urletele mele sub luna plina: numele meu nu este trandafirul negru.

  3. Ar trebui romanii scosi din oras, si apoi lasati minoritarii sa socializeze liber, sa nu mai tzipe ca sunt descremenati.
    Alimentati cu bautura cat cuprinde si paziti bine pana se face liniste in oras.