G4Media.ro

G7 vrea să implementeze un „mecanism de plafonare globală a prețului petrolului…

Sursa foto: Pexels/Pixabay

G7 vrea să implementeze un „mecanism de plafonare globală a prețului petrolului rusesc”

Țările G7 reunite în Germania vor înăspri și mai mult sancțiunile economice împotriva Rusiei, în special prin dezvoltarea unui „mecanism de plafonare globală a prețului petrolului rusesc”, a declarat luni un înalt oficial de la Casa Albă, citat de BFM TV.

De asemenea, cele mai bogate țări ale lumii vor continua împreună „să restricționeze în continuare accesul Rusiei la resurse industriale cruciale”, în special în sectorul apărării, pe care Washingtonul îl va viza deja „în mod agresiv” prin sancțiuni împotriva marilor companii rusești de stat, potrivit aceleiași surse.

În fine, G7 „se va coordona pentru a utiliza taxele vamale asupra produselor rusești pentru a ajuta Ucraina”, a declarat acest înalt responsabil, care nu a dorit să fie identificat, amintind că marile țări industrializate au convenit să taxeze mai puternic exporturile rusești.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. E penurie de copium in vest. Rezervele sunt pe terminate.

  2. Ma astept ca in saptamanile viitoare ruzzia sa traga cu rachete V1 si V2 capturate de la armata germana in 1945.

  3. Si cum vor face asta, il vor ruga pe Putin frumos sa scada pretul la petrol, cum ii vor forta pe Chinezi si Indieni sa cumpere la pretul dictat de ei, cum vor convinge tarile OPEC. Una e sa vrei sa faci ceva si alta e sa poti, dar am impresia ca americanii si vasalii lor din G7 arunca tot felul de fumigene ca sa arate ca fac ceva!