G4Media.ro

Fratele lui Aleksei Navalnîi a fost reținut de poliția rusă, după ce…

Fratele lui Aleksei Navalnîi a fost reținut de poliția rusă, după ce i-au percheziționat apartamentul/ La finalul săptămânii trecute, peste 3500 de protestatari anti-Putin au fost arestați pe motiv de încălcare a normelor sanitare împotriva COVID-19

Poliţia rusă l-a reţinut miercuri pe fratele lui Aleksei Navalnîi, după ce a efectuat percheziţii la apartamentul din Moscova al disidentului, transmite Reuters.

În cursul zilei de miercuri, poliţia a efectuat raiduri la birourile organizaţiei lui Navalnîi, Fondul de luptă împotriva corupţiei, şi la alte câteva proprietăţi legate de acesta.

Autorităţile ruse şi-au extins miercuri percheziţiile contra lui Aleksei Navalnîi şi colaboratorilor săi apropiaţi. Acţiunile au avut loc în cadrul unei anchete a Ministerului de Interne, pentru încălcarea „normelor sanitare” în vigoare din cauza epidemiei de COVID-19, după manifestaţiile desfăşurate sâmbătă în numeroase oraşe ruse, la apelul echipei lui Navalnîi.

În timpul demonstraţiilor pro-Navalnîi de la finalul săptămânii trecute au fost arestate peste 3.500 de persoane.

După arestarea sa în 17 ianuarie, Aleksei Navalnîi a ripostat, difuzând o anchetă despre imensa şi fastuoasa proprietate de care ar beneficia preşedintele Vladimir Putin pe malul Mării Negre şi a cărei construire ar fi costat peste 1 miliard de euro.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video Dojdi TV/Rain TV

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Este foarte trist, sper sa nu ia covid.

  2. …si pe ma-sa, si pe ta-su, si catelu’, si purcelu’ lu’Navalnii! Sariti, lumeeee, si aparati-i sa-l puna Hodorhovski presedinte pe pitifelnic sa-i dea Iukos indarat! Ca doar nu crede cineva ca-i da bani moca, ce dracu’!

  3. Regula e până la al șaptelea neam.

  4. Oare când o să îi aresteze și pe strămoșii morți ai lui Aleksei Navalnîi?

  5. oare daca navalnii ar fi president rus, ar inchide robinetul gasoductului?