G4Media.ro

FOTO VIDEO Acțiunile salvatorilor români în Turcia: trei oameni scoși în viață…

Sursa foto: IGSU

FOTO VIDEO Acțiunile salvatorilor români în Turcia: trei oameni scoși în viață de sub dărâmături până acum

O nouă echipă de salvatori români a plecat, miercuri la prânz, spre Turcia, după ce chiar de luni au fost trimiși primii 60 de salvatori.

Aceștia au participat deja la mai multe acțiuni de salvare și au scos trei oameni în viață de sub dărâmături.

În Antakya, salvatorii români au scos marți de sub un bloc prăbușit doi adulți, soți și soție, al căror copil a decedat în urma cutremurului.

Pe parcusul nopții de marți spre miercuri, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenție în partea de Nord-Vest a orașului Antakya, iar în urma acțiunilor de căutare desfășurate a fost identificat un bărbat de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton. Victima a fost recuperată în viață, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locație au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate.

Miercuri, salvatorii români execută o altă misiune, în aceeași zonă, pentru extragerea unui adolescent de circa 16 ani, prins sub elemente de construcție prăbușite. Membrii echipajului execută manevre pentru realizarea unui culoar de pătrundere către victimă. Din informațiile primite, în această locație ar fi cel puțin 2 persoane decedate, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...