G4Media.ro

VIDEO FOTO Aproximativ 3000 de persoane au protestat în Piața Victoriei: Analfabeta!…

VIDEO FOTO Aproximativ 3000 de persoane au protestat în Piața Victoriei: Analfabeta! Justiție, nu corupție! Noaptea hoți, ziua mafioți!

Aproximativ 2000 de persoane protestează la această oră în Piața Victoriei din București și scandează ”PSD, ciuma roșie!”. Mitingul a fost anunțat pe Facebook de mișcările civice Corupția Ucide, Rezistența, Inițiativa România, Declic, Uniți Salvăm, Insistăm. Mitingul are loc după ce aproximativ 200 de mii de simpatizanți PSD și ALDE au manifestat sâmbătă în București împotriva a ceea ce organizatorii au numit abuzurile din justiție. Evenimentul, anunțat pe Facebook, listează o serie de motive pentru care cetățenii sunt invitați la protest, între care decizia guvernului de a stopa listarea Roșiei Montană la UNESCO, deciziile CCR și planurile guvernului în ce privește pilonul II de pensii.

21: 53 Din Piață pleacă ultimele grupuri. Protestul s-a încheiat.

21.45 În Piață mai sunt circa 1000 de persoane. Piața se golește repede.

21:30 S-au aprins iarăși luminițele telefoanelor. Minute bune s-a strigat Rezistăm, nu cedăm, cu luminițele telefoanelor aprinse.

21.00 Protestatarii au aprins luminile telefoanelor și au cântat imnul național. După acest moment oamenii au început să plece din piață.

20.40 Se strigă Jos Dragnea, Jos Tăriceanu! DNA sa vina sa va ia!

20:30 În piață continuă să se strângă oameni, numărul protestatarilor a urcat la circa 3000. În fața clădirii guvernului se scandează ”Analfabeta!”

20:00 Numărul protestatarilor a crescut la circa 2000. Perimetrul în care se desfășoară protestul este păzit de numeroși jandarmi.

19:45. Sunt peste 1200 de protestatari în Piața Victoriei iar oamenii continuă să vină. Circulația în Piață se desfășoară normal.

19:30 Numărul protestatarilor a urcat la 800. Manifestanții scandează ”Justiție,  nu corupție!”, ”Noaptea hoți, ziua mafioți!” și ”Nu scăpați!”.

G4Media.ro transmite Live text cele mai importante informații. Imagini surprinse în jurul orei

18.30 (Sursa Foto: Ana Maria Gheorghe)

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Slăbuț Coldica,slăbuț tata hipsterasii sunt ocupați,cluburi alea alea,centru vechi!

  • Aveți noroc că nu sunt ocupați când își plătesc impozitele

  • Tatal lui Pudila:unde te duci?…Pudila:la miting…Tatal lui Pudila:sper ca esti gay! (de la Clotilde).

  • Astia ba-s ocupati cu platitu impozitelor, ba cu plecatu din mizeria asta, ba cu salvatu mizerabililor de corupti, ba cu salvatu dnaului de mizerabili, ba-s suparati ca n-au decat 15 milioane salariu(in ce moneda n-am inteles), cum mi-a zis un tanar rezistent ieri si toate astea la club in centru vechi si in piata… Ba ej nebun!

  • Iar a aparut postacul de Pudila.Este membru sau simpatizant psdist .

 2. Sper ca la vot or sa vina toti…

 3. De ce mai pleaca din Piata Victoriei ?
  Daca tot sunt asa hotarati , sa se mute acolo pentru totdeauna .

  • N-au ce face ma A 310,trebuie sa merga la lucru sa plateasca impozite ca sa-ti iei tu salariul de bugetar sau pensia speciala nesimtita.

  • Pensii speciale nesimtite platesc magistratilor pe care ii lingi in zona dorsala,cea mai mare pensie 56 de mii de lei,urmatoarele 10 intre 30 si 33 de mii pensii speciale magistrate

 4. Iar a aparut postacul de Pudila.Este membru sau simpstizant psdist .