G4Media.ro

FOTO Președintele Joe Biden a împlinit 80 de ani. Soția sa a…

Sursa foto: Twittter / Jill Biden

FOTO Președintele Joe Biden a împlinit 80 de ani. Soția sa a postat fotografii de la petrecere: „Nu aş vrea să dansez cu nimeni altcineva. La mulţi ani, Joe! Te iubesc”

Este prima dată când un preşedinte american în exerciţiu împlineşte 80 de ani, dar Joe Biden, a cărui vârstă este ridică semne de întrebare în contextul în care intenţionează să candideze pentru un nou mandat, nu a marcat în mod special această ocazie duminică, transmite Agerpres, care citează AFP.

Abia la mijlocul după-amiezii soţia sa, Jill Biden, a publicat un mesaj afectuos, cu două fotografii ale perechii dansând în smoking şi ţinută de gală.

„Nu aş vrea să dansez cu nimeni altcineva. La mulţi ani, Joe! Te iubesc”, a scris Prima Doamnă pe Twitter.

Câteva ore mai târziu, Jill Biden a mai postat în fotografie cu președintele american în mijlocul familiei, suflând într-un tort.

”O celebrare perfectă a zilei de naștere, plină de atâta dragoste – și de tortul de nucă de cocos preferat al lui Joe!”, a scris soția președintelui.

Sâmbătă, preşedintele american a sărbătorit la Casa Albă un eveniment important pentru familie: nunta nepoatei sale Naomi, de care presa a fost ţinută, însă, la distanţă.

Tot cu familia sa, democratul intenţionează să discute despre eventuala sa candidatura la prezidenţialele din 2024. Până în prezent, el a repetat că „intenţionează” să se lanseze în cursă şi a promis că va face publică decizia sa la începutul anului următor.

Potrivit diverselor sondaje, majoritatea americanilor respinge ideea unei noi candidaturi.

Dacă Joe Biden nu este o excepţie în peisajul politic american, unde nu este neobişnuit să întâlneşti personalităţi influente care au depăşit 70 sau chiar 75 de ani, alegerile de la jumătatea mandatului au adus, totuşi, începutul unei schimbări de generaţie în partidul lui.

Foarte influenta Nancy Pelosi, 82 de ani, de exemplu, a renunţat joi să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al Camerei Reprezentanţilor.

Liderul de la Casa Albă a fost supus unui control medical amănunţit în urmă cu aproximativ un an, fiind declarat „apt” pentru exercitarea funcţiei de preşedinte.

Dar Joe Biden poartă, ca şi ceilalţi preşedinţi dinaintea lui, semnele unei funcţii epuizante.

Cu greu îi poate fi uitată vârsta, trădată de mersul uşor înţepenit şi de anumite momente de confuzie, mai scrie AFP.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Let’s Go Brandon!

  2. Si ce-a primit Joe cadou: o mashinutza, o papushika?
    A suflat singur in lumanarea de pe tort sau l-a ajutat cineva?
    Dr0.gatu’ de fiu-su ce mai face, tot afaceri cu China?

  3. Ucrainenii lupta pentru ei, nu pentru Biden, dar tu nu vei putea înțelege niciodată cum este sa îți aperi tara. Continua cu bautură, ca mai mult nu poți face!