G4Media.ro

UPDATE FOTO Explozie la Constanța: Arde o magazie plină cu carton și…

UPDATE FOTO Explozie la Constanța: Arde o magazie plină cu carton și aluminiu/ Autoritățile intervin cu 9 mașini de stingere, 2 autoscări și 5 ambulanțe

UPDATE Ora 17:51 Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis un comunicat prin care anunță detalii despre incendiul care se manifestă în interiorul fabricii, la o hală cu carton bituminos, pe cca. 500 mp:

  • ”Incendiul a pornit inițial de la o magazie în care se afla depozitată cantitatea de cca. 30 tone de pulberi de aluminiu, iar în acest moment se acționează pentru localizare și lichidarea incendiului la hala cu carton bituminos și la magazia cu pulberi unde mai sunt câteva focare izolate asupra cărora se acționează cu nisip”.

La misiunea de stingere intervin 49 de pompieri, cu 9 autospeciale de stingere, 1 autospeciala CBRN, 2 autoscari, 3 ambulante SMURD și 4 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta. In sprijinul echipajelor de pompieri intervin și 10 servanți, cu 2 autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situatii de urgenta, mai anunță DSU.

UPDATE Ora 17:00 Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert prin care avertizează populația cu privire la incendiul de la Fabrica CELCO. În mesaj se recomandă evitarea zonei incendiului pe o rază de un kilometru și închiderea ferestrelor pentru ca oamenii să nu fie expuși la noxele emanate de fum.

știrea inițială  

O explozie puternică a avut loc sâmbătă la o fabrică de BCA din Constanța. Autoritățile intervin cu 9 mașini de stingere, 2 autoscări și 3 ambulanțe și două mașini SMURD, transmite ISU Dobrogea. Din primele informații, deflagrația s-a produs la o magazie de depozitare de aluminiu, în zona industrială a municipiului Constanța. Nu au fost raportate victime.

 

știre în curs de actualizare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Cam multe evenimente in jud. Constanta-ISU nu mai face inspectii????Din punct de vedere al PSI nu e nimic in neregula?????

    • Bah ej prost? Pai astea se intampla tocmai pentru ca ISU face inspectii. Pai tu crezi ca niste trantori asistati sunt in stare sa identifice vreun pericol de incendiu/explozie intr-un mediu tehnologic real? Tu crezi ca pot aia invata un proces de la zero? Venit, „inspectat” (10 min) facut PV de control (juma de zi), luat ceva sa nu la pachet, dar asta nu conteaza, recunosc, si plecat. Dar da, la Constanta e si cu luat si cu dat, asa e zona, n-are nimeni nicio vina.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.