G4Media.ro

FOTO BoardingPass: Klaus Iohannis a plecat la summitul NATO cu un avion…

Sursa foto: Facebook / Boardingpass

FOTO BoardingPass: Klaus Iohannis a plecat la summitul NATO cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg

Președintele Klaus Iohannis a plecat la Washington, unde va participa la summitul NATO, cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg, potrivit BoardingPass.

Potrivit sursei citate, președintele și-a început călătoria marți, de la Sibiu, și va zbura fără escală spre o bază aeriană din apropiere de Washington DC (SUA), cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg.

Avionul va fi același cu care președintele țării a mai zburat în mai 2024 tot la Washington DC (SUA), iar în anul 2023 a fost închiriat pentru deplasările oficiale din Emiratele Arabe Unite (martie 2023), pentru „turneul african” din Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal (noiembrie 2023), dar și în aprilie 2024 în Coreea de Sud.

Citește și Călătoriile cu avionul ale președintelui: contract-cadru de 8,5 milioane de lei pentru patru ani, câștigat de Tarom și trei companii private

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Dai un ban ,dar stai în față.

  2. Merita la cate a facut pentru stabilitatea hotilor!Mi se pare mie sau zborurile cu avioane private au explodat de cand s-a format USL 2.0?