G4Media.ro

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit, anunță…

sursa foto: Facebook / Rudel Obreja

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit, anunță Clubul Dinamo București

Fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja a murit, anunță Clubul Dinamo București care precizează că anunțul a fost făcut de familia fostului pugilist. Obreja suferea de cancer cu metastaze și a fost eliberat din penitenciar de către judecătoriii Tribunalului Ilfov în 22 iulie 2022 pentru a se trata.

Eliberarea lui a avut loc după ce Obreja a scris în repetate rânduri pe Facebook că cere să i se recunoască dreptul conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate. Antonia Obreja, soția lui, a subliniat ”atitudinea medicului de la Jilava” care ”a fost o condamnare la moarte”. Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat la închisoare cu executare, împreună cu Elena Udrea, în dosarul „Gala Bute”, în aprilie 2022.

Rudel Obreja avea 57 de ani. Era născut la 6 august 1965 la Galați și a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

știre în curs de actualizare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. odihneasaca-se in pace

  2. condoleante

  3. Foarte urat din partea ta. Sa-ti fie rușine, in fata morții toți suntem egali.

  4. sa-l anunte cineva pe Sf. Petru sa fie atent la buzunare!