G4Media.ro

Soția lui Rudel Obreja, eliberat din penitenciar pentru a se trata de…

sursa foto: Captură video

Soția lui Rudel Obreja, eliberat din penitenciar pentru a se trata de o boală gravă: ”Atitudinea medicului de la Jilava a fost o condamnare la moarte”/ Înfățișarea fostului pugilist s-a schimbat semnificativ

Antonia Obreja, soția fostului președinte al Federației de Box, Rudel Obreja, a făcut declarații, miercuri seară, la Antena 3, acuzând medicul din Penitenciarul Jilava că a pus în pericol viața soțului său.

Rudel Obreja a fost eliberat în urmă cu câteva luni pentru a se trata de o boală gravă. Eliberarea lui a avut loc după ce Obreja a scris în repetate rânduri pe Facebook că cere  să i se recunoască dreptul conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate.

Antonia Obreja a subliniat ”atitudinea medicului de la Jilava” care ”a fost o condamnare la moarte”.

Ce a scris Rudel Obreja pe Facebook în urmă cu o lună:

”Am nevoie de tratament in condiții UMANE,de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:
– stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;
– sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp , zi și noapte
– nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.
Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!
VREAU SĂ TRĂIESC!
Dar pentru asta am nevoie de Proceduri…
Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022.
Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică șansele!
Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.
Am cancer cu metastaze .
CRUNT!
Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/ opera.
Repet, orice întârziere le diminuează!
Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.
După cum vedeți ,apelez la Respectarea Legii, în această Țară…
OPTIMIST…CURABIL…măcar de CANCER!”

Antena 3 a publicat un video și fotografii cu Rudel Obreja a cărui înfățișare s-a schimbat dramatic în ultima perioadă.

 • ”Acest medic de la penitenciarul jilava a pus viata sotului meu în pericol . În această afecțiune fiecare zi contează. Trimiterea lui într-un spital specializat a fost tărăgănată. Această atitudine a acestui medic din penitenciarul Jilava a fost o condamnare la moarte”, a mai spus soția lui Rudel Obreja, miercuri seară, la Antena 3.

La începutul lunii aprilie 2022, fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat definitiv, la 5 ani închisoare cu executare, împreună cu Elena Udrea (6 ani cu executare), în dosarul „Gala Bute”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

29 comentarii

 1. Românii iubesc infractorii și le dau totul.

 2. Despre miile de infractorii useristi nimic?

  • Daca ești jmeker!

  • Tocmai i-ai inventat, PSDistule. Te sperie oamenii cinstiți.

  • USL are infractori dovediti gramada. Multi din ei la butoane de 33 de ani. Ca doar nu incearca sa subjuge justitia degeaba. Ai sanse foarte mai sa arati aleator catre un USL-ist din Parlament si daca il cercetezi putin gasesti urme de infractionalitate la el

  • au aparut repede psdistii sa tipe de usristi. astia cred ca daca ei fura, toti fura ca ei :))))))))))))))

 3. Ce ai facut Bobitza?

 4. Arata mai bine decât atunci când a intrat la bulău semn că o duce bine

  • Anonim care e cetățenia ta? Tu nu ești român.
   Dacă ieși afară te uzi imediat la pantaloni viteaz mirositor.

 5. Apel la redactie,

  Cred ca aveti datoria de a amenda astfel de postari , care duc discutia intr o zona care nu face cinste redactiei si cred ca instiga la tortura (aspecte care tin de practicile fostului regim).
  Pacat!

 6. Să nu cumva să suparam hoțul condamnat!

 7. Când furai erai sănătos tun.

  • Anonim fără valoare, din nouăzeci țara e furată doar de comuniști, securiști, procurori, judecători, politicieni, administrare de stat la stat. Toți cu carnet de fost membru PCR.

 8. bine ca ia votat tu, hotul de stanga, alti hoti. stai linistit ca pe termen lung psd va disparea. n-aveti nicio sansa. decat poate sa va mutati prin rusia. acolo e de voi. cat o mai fi si rusia, ca acusi ii vad destramati si pe aia.

 9. Medicii de penitenciare fac experimente, studiază ….precum Mengele.

 10. Văi câtă intransigenta morală pe-acilra de ajungi sa crezi că cei în cauză, fiii lor, nepoții, părinții, bunicii ,străbunicii și chiar ei înșiși nu au furat un leu din bunul public!

  O adevărată pleava morală de te-ntrebi cum de suntem atât de săraci de există atât de mulți creștini, curați ca lacrima!

  Vorba lui Sartre: *celălalt este diavolul*!

  • Mitică ce legătură are Sartre cu realitatea de față în care un Om stă să moară și ce are dreptul la cure medicale ce nu pot aștepta ?

 11. Super Cocoș, deci nu-i rău deloc!

  • Anonim inutil de tastieră, tu ești bun doar de cocoș, față spate, îți place, de-aia și ești toată ziua pe forum. Travestit etern cu alt nume și altă înfățișare.

 12. Vocabularul de maidan al lui Ghinea, fost ministru în două guverne, descrie cu exactitate „personalitatea” acestuia.

 13. Comparatia pozelor arta ca ia priit „mititica”. nu l-am vazut in viata reala sa fie preocupat de scalp. Mult par in cap fata de cum a intrat in puscarie.

 14. Oare oamenii conectati politic chiar mor saracii in inchisoare? Ca multi o ard prin Grecia, Italia sau alt continent, in asteptarea unei eventuale extradari, greoaie spre imposibila…

 15. TREBUIA SĂ NU FURE , să nu facă pîrnaie, să fie liber ca mine-tine să se trateze unde-l duc banii din muncă cinstită ,…. cum arăta tata sau Coposu în 1948 și cum arătau după cîțiva ani de pușcărie romînească , fără să afirm că unii au murit înainte de procese -fără procese .

 16. rudel obreja, acest christian bale al penitenciarului, slabeste inteligent pentru rolul de pacient si ia oscarul in libertate :DD

 17. Anonim fără valoare, marș în rusia

 18. Pro Pălincă mai trage un pahar, confuzionar patologic

 19. !Alex

  Dacă înțeleg eu domnia-voastra susține că hoții României au peste 51 de ani, iar c i sub 51 de ani sunt curați că lacrima !

  Interesant…când mai aveți din astea sa nu le țineți la secret, neapărat să le postați căci ele îmi ridica stima de sine și zic că nu sunt chiar foarte prost!

  • Confuzionar patologic de net, lasă interpretările de doi bani pentru naivi, ai înțeles bine de cine vorbesc și te deranjează, tu însuți faci parte din categoria foștilor lingăi PCR, vă simt Mirosul îmbâcsit de aici din Italia. Mi-ați furat tinerețea pe vremuri, mi-ați furat țara și viitorul după. Bă băiatule toată viața ta e să te trezești când poți, iar apoi în toată inutilitatea proprie să postezi de la ora 10.22 în formă obsesivă compulsivă zeci de atacuri anonime împotriva unui Om în fază terminală și ce are nevoie urgentă de cure medicale. Asta e inutila ta viață, cum un șacal se învârte la distanța de siguranță în jurul zimbrului rănit ce stă să moară. Atât poți tu mitică taică? Te dai la un fost boxer de elită al României ce e rănit ca să-ți arăți tu bătăturile la tastieră de pe computer ? Tu știi Mitică ce e boxul? Știi cu câte sacrificii se face și în ce condiții ? Știi cum e să îl tăvălești în semifinală pe tot ringul pe rusul sovietic programat”campion” cu aur la mondiale la el acasă în’89 și să te fure pe față arbitrii după mii de ore de antrenamente pentru a apăra drapelul României? Ești doar un șacal inutil, ignorant de tastieră într-o inutilă viață. Școală veche, eee taică, fac pariu că papagalul de tastieră știe bine ce înseamnă munca de partid.

  • Mitică, eu deja ți-am răspuns pe măsură, nu cred că g4m trebuia să mă cenzureze, nu am folosit nici măcar mănușile de pe vremuri pentru a-ți menaja integritatea fizică.
   E de la ora 10.22 că faci bătături la degete cu zeci de mesaje obsesiv compulsive sub diferite forme doar pentru a ataca un Om în fază terminală și ce are dreptul la cure medicale. Te face să te simți puternic în rolul de șacal ce așteaptă la distanța de siguranță moartea zimbrului rănit ? Atât poți ? În anii optzeci era un boxer și sportiv de elită sub culorile României. În Anonima și inutila ta viață viteaz de tastieră , confuzionar patologic virtual, atât poți? De la 10.22 doar pentru a nega dreptul la viață a acestui Om ?