G4Media.ro

Fostul premier Scott Morrison se retrage din politică și intră în „sectorul…

Fostul premier Scott Morrison se retrage din politică și intră în „sectorul corporatist global” după 16 ani în Parlamentul Australiei

Fostul prim-ministru Scott Morrison a anunțat că va părăsi parlamentul la sfârșitul lunii februarie, declanșând alegeri parțiale în circumscripția sa din Cook, transmite The Guardian.

Într-o declarație publicată marți pe rețelele de socializare, Morrison a spus că a decis „să accepte noi provocări în sectorul corporatist global și să petreacă mai mult timp cu familia sa”.

„Anunțând în avans intenția mea de a părăsi parlamentul la sfârșitul lunii februarie, acest lucru va oferi partidului meu suficient timp pentru a selecta un nou candidat excelent, care știu că va face ceea ce este mai bine pentru comunitatea noastră și va aduce o energie nouă și un angajament nou în această funcție”, a postat el pe Facebook.

Morrison intenționează să se alăture unei serii de roluri de consultanță strategică globală și de consilii private, axate pe SUA și Indo-Pacific, în sectoare precum apărarea și finanțarea de startup-uri din domeniul apărării.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...