G4Media.ro

Fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu afirmă că „sunt șanse de 100%”…

Fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu afirmă că „sunt șanse de 100%” ca școlile din București să treacă în online de săptămâna viitoare și acuză Guvernul de iresponsabilitate

Membru USR și fost ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu arată că șansele ca școala să treacă în online, de săptămâna viitoare, sunt de 100% și acuză guvernul de iresponsabilitate.

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%”, a scris pe contrul său de facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta a adăugat că dacă procedura birocratică de alocare a testelor pozitive pentru Municipiul București „ar fi respectată și nu întârziată”, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja de peste 6 / mie nu mai departe de marți.

„Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii. Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline!”, a adăugat Voiculescu.

Foto: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu / Sursa: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

28 comentarii

 1. Iar a aparut mama Omida, a scos ghiocul sa ne ghiceasca.

 2. Are dreptate și nu ține neapărat de incidență.
  În București în școli e haos în acest moment.
  Varianta hibridă de predare e o aberație, nu există resurse pentru așa ceva, teste nu există.
  Sunt clase cu mai mult de 5 bolnavi.
  Bulibășeala e totală, părinții nici nu mai știu dacă trebuie să-si trimită copiii la școală sau să-i țină acasă.

 3. Lucrurile sunt scapate de sub control, in scoli sint f multi copii cu simptome, nu se testeaza nimeni, nu se poarta masti, fiecare pe cont propriu.

 4. ce conteaza, intereseaza pe cineva?

 5. Nu conteaza copii, sa mearga „Cornul si laptele”, manualele auxiliare, chioșcuri de langa scoli si ale afaceri din jurul scolilor ….

 6. Măiculiță, ce-i cu haosul ăsta?

  • … îți zice ceva?
   E din barca ta, pescuitor la știucă, ținea woblerul la dady, cu colanul la minciog!
   Plus căcatzu…
   Decât USL 2.0 cu paltonul pe țambal.

 7. Daca esti suspect, pana vine cineva sa te testeze dureaza 3-4 zile. Mai pune 1-2 zile pana vine rezultatul. Pana se dezmeticesc astia sa faca nu stiu ce alocare dureaza 3 zile. In plus se socoteste incidenta la 14 zile, ca sa fie mai mica by default. La scoli au gasit o smecherie noua, se ia in calcul incidenta de vineri.
  Cu toate intarzierile si smecheriile de calcul am depasit valul 3, avem 42 mii cazuri noi la 7 zile fata de 39 600 / 7 zile, maximul din valul 3.

  Haos in scoli e putin spus. Unii au scutire si fac chipurile online, daca ii baga cineva in seama. La un caz confirmat clasa trece online. Vaccinatii pot veni insa in continuare la scoala daca au chef, daca nu, raman online. Dupa 8 zile se pot intoarce in clasa daca au test negativ si daca au chef. Altfel se intorc dupa 14 zile.

  • Cică e ministrul la educația din Ro!
   Promotorul programului ” banana educată”! Sau paltonul pe schiuri cu crose de golf?… Nu mă pot hotărî.
   Așa este, tovarăși liberali vopsiți roșu- gălbui: VV, USR+, Stelian, și toată sleahta de #rezisti sunt vinovații de servicii, pardon, serviciu!
   Că cîți nu are nici o treabă!
   El nu a mâncat usturoi, era ocupat cu directivele de mai sus.
   Sunteți penibili!

 8. Nu-i bai, a zis Cîțu că mall-urile rămân deschise.

 9. Dl. ex-ministru, ultraspecialistul-plangator în d’ale medicinei a devenit noua baba-Vanga ,,da Bucuresti”. Daca nu era ,,exmatriculat” puterea realiza o potiune-alchimica autohtonă și care eradica virusul COVID-19 la nivel planetar.

 10. Voiculescu are deplina dreptate.

 11. Omul asta este o cobe rea. Nu a spus nimic bun despre Romania si nu a facut nimic bun pentru Romania. A intrerupt transplantul de plamani in Romania, ne-a bagat in institutia Eurotransplant in care Romania numai a donat organe, niciun roman nu a beneficiat de vreun transplant. A intrerupt activitatea spitalului Foisor, singurul care facea transplant de os si maduva osoasa
  Vrea sa faca o Agentie cu finantare 10 mld€, care sa fie condusa de el si sa repare, modernizeze, construiasca spitale. Hei, DNA, chiar il lasati pe magarul asta sa faca numai politica antinationala? Nu va autosesizati?

 12. clasa copilul meu este de azi în on. line – un elev din clasă are covid. vor fi în on.line două săptămâni, apoi… dumnezeu știe.

 13. Cata nesimtire are in el securiciul! Mie mi-ar fi crapat obrazul daca batranul meu ar fi fost turnator. Gunoiul asta se crede cine stie ce expert pentru ca a traficat niste medicamente.

 14. Pentru că asta a a dorit adică închiderea școlilor și trecerea în online, adică viitorul țării a oile,cei din mediu rural nu mai au nici o sansa