G4Media.ro

Forțele ruse plasează Mariupol în carantină din cauza unei posibile epidemii de…

Sursa foto: Andrey BORODULIN / AFP

Forțele ruse plasează Mariupol în carantină din cauza unei posibile epidemii de holeră, susține un consilier al primarului din orașul ucrainean de la Marea Azov

Rușii plasează orașul Mariupol în carantină din cauza unei posibile epidemii de holeră, a declarat un consilier al primarului orașului pentru televiziunea ucraineană, relatează BBC.

„Vedem cum orașul se închide”, susține Petro Andryushchenko pentru United News TV.

„Cuvântul «holeră» este menționat în interiorul orașului, în rândul autorităților de ocupație și al celor care le gestionează”, mai afirmă el.

Mariupol a căzut în cele din urmă în mâinile forțelor rusești în luna mai, după luni de bombardamente.

Andriușcenko a mai spus că situația umanitară din Mariupol se înrăutățește, cu o penurie de alimente și apă.

Sursa foto: Andrey BORODULIN / AFP

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Rușii se sinucid prin metode originale.

  2. Primarul asta si consilierii sai pe unde-si fac veacul? Pentru ca primarul este un primar fara primarie iar consilierii mai consiliaza pe… nimeni. Administratia ucraineana in Mariupol a incetat sa existe de cel putin o luna, daca nu stiati.

    • Dar administratia ruseasca ce face pentru a ajuta cetatenii de au ajuns sa aiba epidemie de holera? Crezi ca daca stau drepti in fata organului de partid se repara totul?

    • @ gustav666 – Asa! Si? Asta e subiectul articolului?

    • Da mă rusule, ai naibii ucraineni opun rezistență. Cine ar fi crezut? Întreaga lume, înafară de GRU/SVR, care trăiesc în lumea lor.

  3. @kafka; Pai e simplu. Intregul articol se bazeaza pe informatii date de personaje care au pierdut orice contact cu realitatea din Mariupol.

  4. I-ar fi plasat în carantina din cauza covid ca nu prea erau vaccinați la mariupol. Dar uite ca nu se îmbolnăvesc de covid. Merge și holera.