G4Media.ro

Flavia Boghiu, viceprimarul USR din Brașov, anunță că a fost trimisă în…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Flavia Boghiu, viceprimarul USR din Brașov, anunță că a fost trimisă în judecată de DNA și că nu mai candidează la alegerile locale. ”Sunt nevinovată. Dosarul face parte dintr-o vânătoare politică, plângerea penală fiind făcută de viceprimarul PNL Sebastian Rusu, alături de mafiotul imobiliar Garbis Vicențiu Kehayian”

Flavia Boghiu, viceprimarul USR din Brașov, a anunțat miercuri într-un comunicat că dosarul DNA în care a fost urmărită penal a fost trimis în judecată de DNA. Ea a spuscă nu mai candidează la alegerile locale din motive medicale, arătând că este însărcinată și ”este o sarcină cu risc”. Ea a respins acuzațiile procurorilor.

”Sunt nevinovată. Oricât ar încerca să mintă, în fața procurorilor, PNL-iștii care au fost audiați, adevărul se va dovedi în instanță și voi fi achitată. Acest dosar face parte dintr-o vânătoare politică, plângerea penală fiind făcută de viceprimarul PNL Sebastian Rusu, alături de mafiotul imobiliar Garbis Vicențiu Kehayian, același care a declarat în presă că a pierdut 40 de milioane de euro pentru că nu i-am mai permis să distrugă dealurile din Schei cu mii de apartamente”, a declarat Boghiu.

Boghiu a fost acuzată în februarie 2024 de procurorii DNA că ar fi permis unei asociații să folosească un imobil al primăriei imobilul denumit „Catacombe Brașov” pentru organizarea unor evenimente. DNA susține că astfel ar fi produs Primăriei municipiului Brașov un prejudiciu total de 304.010 lei. E vorba despre evenimentul Brașov Underground Museum, organizat de Asociația Amural în Catacombele de După Ziduri. Ea a respins la acel moment acuzațiile.

Comunicatul Flaviei Boghiu:

Cu câteva zile înainte de intrarea în campania electorală, am aflat (din presă, din păcate) că dosarul Muzeului Asociației Amural din grotele de după ziduri, dosar în care sunt inculpată, a fost trimis în judecată.
Având în vedere această nouă încadrare, vă anunț următoarele:
1. Sunt nevinovată. Oricât ar încerca să mintă, în fața procurorilor, PNL-iștii care au fost audiați, adevărul se va dovedi în instanță și voi fi achitată.
2. Acest dosar face parte dintr-o vânătoare politică, plângerea penală fiind făcută de viceprimarul PNL Sebastian Rusu, alături de mafiotul imobiliar Garbis Vicențiu Kehayian, același care a declarat în presă că a pierdut 40 de milioane de euro pentru că nu i-am mai permis să distrugă dealurile din Schei cu mii de apartamente.
3. Aleg să nu mai candidez în aceste alegeri locale – decizie personală pe care am luat-o în baza situației medicale, având în vedere că sunt însărcinată și este o sarcină cu risc;
4. Legat de funcția publică: în acest moment raporturile de muncă din Primăria Brașov sunt suspendate și nu mai exercit atribuții publice.
5. Pe această cale, vă mulțumesc pentru toate gândurile de bine, urările de sănătate și mesajele primite de la voi, care m-au copleșit. Atenția și energia mea se mută deocamdată pe sănătatea sarcinii – care include și sănătatea mea – și vă promit că voi reveni!
Voi fi și vom fi bine!

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. De admirat că renunță la cariera politică pentru a nu duce un „penal” la alegeri din partea USR. Cred că este așa cum spune ea, ar trebui să nu le plouă în gât brașovenilor, dar nu am speranțe!

    • „Nicușor Dan sesizează DNA în urma descoperirilor de la CSM București! „Gabriela Szabo a încasat 190.965 lei la care nu avea dreptul!”” … si nimic.
      Nu stiu cum DNA poate ancheta ceva fara ca partea „pagubita” sa nu aiba nimic de spus…

  2. procurorii aia DNA nu au pic de rusine in ei?!

  3. tactici de ciuma rosie si ciuma galbena – „justitia” oug 13, „justitia” csm-savoviere, „justitia” 10 august, „justitia” refedendum stat esuat a IMPARATULUI , „justitia” care intreaba daca mortul e in sala, „justitia” care abia asteata PENSIA SPECIALA, „justitia” care tergiverseaza dosarele mari ca sa scape violatori, persoane dovedite ca traficanti de persoane

  4. Sănătate!