G4Media.ro

Fiul liberalului bihorean Gavrilă Ghilea, numit de premierul Ciucă subsecretar de stat…

Fiul liberalului bihorean Gavrilă Ghilea, numit de premierul Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Bihoreanul Gabriel Traian Ghilea a fost numit de premierul Nicolae Ciucă subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, condus de un alt bihorean, UDMR-istul Cseke Attila, relatează ebihoreanul.ro. 

Gabriel Traian Ghilea este fiul fostului parlamentar Gavrilă Ghilea (fost PSD, PDL și PNL), car controlează firma SC Construcţii Bihor SA.

În urmă cu mai mulț ani, Gavrilă Ghilea a condus filiala PDL Bihor, fiind în bune relați cu Ioan Bolojan.

Fiul său, Gabriel Traian Ghilea este la a doua sa funcţie publică, după ce câteva luni lucrase la Primăria Cefa, renunţând la job a se face „pilot de avioane”.

Numirea lui Gabriel Traian Ghilea a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului şi publicată în acceaşi zi în Monitorul Oficial al României.

În vârstă de 38 de ani, Ghilea jr. a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii de Vest din Timişoara şi până la începutul anului a făcut parte, ca director comercial, din conducerea SC Construcţii Bihor SA, unde tatăl său, fostul parlamentar Gavrilă Ghilea, este acţionar principal.

El a deţinut această funcţie până în ianuarie 2021, când a candidat şi a câştigat un concurs pentru angajarea ca referent superior la compartimentul de achiziţii publice al Primăriei comunei Cefa, conduse de primarul PNL Dumitru Bărnău, motivând că şi-a dorit să devină funcţionar public, iar post a găsit atunci doar la respectiva primărie.

„Am lucrat acolo până în iulie 2021, când am renunţat, pentru că am urmat un curs de piloţi la Bucureşti. Deocamdată am obţinut prima licenţă, pentru avioane uşoare, dar voi continua cursul şi pentru licenţa pentru avioanele comerciale”, a declarat Gabriel Traian Ghilea pentru ebihoreanul.ro. 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. VOTATI @!#!@#!@#!@$#!@$ USL !!!!!

 2. Ahh,nepotismul bata-l vina

 3. Fabrica de „animale politice” si chelnerite PSD-PNL/PDL-UDMR lucreaza la foc continuu, nu-i zi in care sa nu apara asemenea exemple.
  In acest caz, specimenul chiar face parte dintr-o familie trecuta prin aproape toate partidele din Romania: si prin PSD, si prin PDL, si prin PNL…

 4. Așa e într- un stat eșuat- promovarea de cumetrie, nepotism

 5. Idioții ăștia nu de bani au nevoie. Ei au nevoie de notorietate. Ca oricare nulitate în tinerețe vrea sa arate ca nu mai e prostul clasei. Are colegi de școală care trebuie sa vadă ce smecher e el.Proverbul cu prostul și fudulia!

  • Exact , uite ce fata de șobolan ononanist are .

  • Întâmplarea face că am fost coleg de școală cu distinsul. Era realmente așa cum îl vedeți in poză.
   Prin clasa a șasea sau a șaptea, a luat bătaie de la un alt coleg. A doua zi, tăticul, „hau-hau” în fața școlii. Ghiciți ce: a venit și tatăl celuilalt, și l-a capsat pe viitorul prefect de Bihor în văzul tuturor.
   S-o treacă la CV și p-asta 😉

 6. S-au scremut muntii si au fatat un soarece, asa ca a fost numit subsecretar de stat degeaba.

 7. Pare că are privirea inteligenta!

 8. 🤢🤢🤢🤢🤢🤢

 9. Cea mai buna schema de angajare pt stipendii politice, la buget, este angajarea la o primarie cat de mica, mica, si transfer ulterior oriunde .
  Angajare corecta la o primarie, mica, mica, mare, orice, legal, cu concurs, doar sa existe, sau sa se creeze un post in organigrama, si apoi transfer la ministere, administratii centrale, locale , agentii de stat, etc .
  La multi cetateni , cu simpatii sau fara simpatii pt vreun partid, le este dor de USR ul de acum 3-4 ani, de dezvaluirile lor .
  Ce ar fi sa iasa acum cu nominalizarile angajarilor de la primarii, care oricum sunt publicate legal pe siteurile primariilor . Dar cetateanul ar vrea sa stie in primul rand si afinii de grad 1 , 2, 3 ai acestor angajati .
  Daca nu poate USRul, poate poate AURul.
  In orice localitate, se cunosc aceste lucruri , nu sunt srcrete, si f multi cetatenii vor sa le afle .

 10. Iar vin neica nimeni de la PNL ! Mai aveti jigodii baieti?

 11. Drept raspuns la numirea lui Mohan de catre PSD Bihor la Ministerul Sănătății,PNL Bihor raspunde cu promovarea lui Ghilea jr. la Ministerul Dezvoltarii.
  Mediocritate vs. Mediocritate.
  Scor egal,doar tara pierde prin aceste promovari.

 12. Beizadeaua numai în posturi superioare poate fi, dacă îl lansează taică-său, parlamentar cu turism politic la activ…