G4Media.ro

Festivalul „Unplugged – Folk la altar” revine la Râșnov, pentru a treia…

Sursa foto: captură video YouTube

Festivalul „Unplugged – Folk la altar” revine la Râșnov, pentru a treia ediție / Alexandru Andrieș, Radu Gheorghe și Maria Gheorghiu vor cânta în Biserica Evanghelică, construcție din secolul XIII

”Unplugged – Folk la altar” revine cu a treia ediţie, în perioada 27-30 iulie, în Biserica Evanghelică din Râşnov, o construcție care datează din secolul XIII, anunță Agenția de presă Rador, care citează adio România Brașov.

Alexandru Andrieș, Radu Gheorghe și Maria Gheorghiu sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta în vechiul lăcaș de cult.

„Continuăm anul acesta călătoria în istoria muzicii folk și mergem în perioada anilor ‘80, artiștii care au debutat atunci, dar, în același timp, ne jucăm cu această istorie și mergem și în prezent, cu artiștii care au debutat în aceste vremuri, în spațiul Bisericii Evanghelice din Râșnov, un spațiu istoric, cu o rezonanță deosebită. O să avem 4 zile de concerte cu opt artiști cu experiență”, a precizat organizatorul festivalului, Mihai Dragomir.

În fiecare seară, după concertele din Biserica Evanghelică, va continua incursiunea în istoria muzicii folk prin The Garden Unplugged, cu momente muzicale în Grădina Schubz din Râșnov, alături de artiști brașoveni de toate vârstele.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...