G4Media.ro

FBI vrea să percheziționeze locuința fostului vicepreședinte american Mike Pence pentru a…

sursa foto: Facebook\ Mike Pence

FBI vrea să percheziționeze locuința fostului vicepreședinte american Mike Pence pentru a căuta mai multe documente clasificate

FBI ar urma să percheziționeze în următoarele zile locuința din Indiana a fostului vicepreședinte american Mike Pence, în căutarea de materiale clasificate, a relatat joi Wall Street Journal, citând persoane familiare cu acest subiect, scrie Reuters.

Departamentul de Justiție este în discuții cu echipa juridică a lui Pence cu privire la programarea percheziției. Avocații lui Pence nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii cu privire la acest subiect.

Avocatul lui Pence, Greg Jacob, a dezvăluit în ianuarie că în locuința sa din Indiana au fost găsite documente marcate ca fiind clasificate și că le-a predat FBI-ului. Jacob le-a descris ca fiind un „număr mic de documente care ar putea conține informații sensibile sau clasificate”.

Citând o persoană apropiată lui Pence, Wall Street Journal a relatat că echipa sa juridică a considerat că percheziția anterioară la domiciliul său a fost exhaustivă și că nu crede că există documente clasificate suplimentare.

Descoperirea documentelor clasificate l-a pus pe Pence în compania fostului președinte Donald Trump și a președintelui în exercițiu Joe Biden, după ce la reședințele acestora au fost găsite documente cu marcaje clasificate.

Biden, ale cărui documente datează din perioada în care era vicepreședinte, și Trump, al cărui de a preda obiectele a dus la un raid al FBI, se confruntă amândoi cu anchete ale Departamentului de Justiție privind manipularea necorespunzătoare a materialelor clasificate.

Agenții FBI au percheziționat miercuri casa de pe plaja din Delaware a lui Biden, dar nu au fost găsite documente clasificate, a declarat avocatul președintelui.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Tovarasii de la FBI poate il verifica si pe Obama, ca doar a fost presedintele lui Biden. Sau nu se pune, ca a fost cel mai destept si mai bun presedinte.

  • Tovarășii de la Maskva tot cu 1 copeică subvenționează consumatorii ruși de gaz și electricitate?

 2. Se pune mai multă presiune, nu se dau suficiente comenzi la producătorii de arme? Le trebuie mai multe TRILIOANE (mii de MILIARDE ) de dolari (avioane, rachete, tancuri, nucleare etc) profit , mană cerească cu ocraina asta ?

  • Ce, mah, nu se lauda rusii ca productia de arme si munitii a luat viteza, ca ocsa depaseasca occidentul? Nu rusii au bagat cea mai mare suma de bani in armata, raportat la PIB-ul lor? Nu rusii pifeaza in Ucraina 25% din buget?

  • Tu te înțelegi ce scrii ? Mă rog, dincolo de lipsa diacriticelor , folosești și cuvinte inventate , ești de serviciu de noapte, ziua lucrează unii mai citovi? SLAVĂ PĂCII !

  • Bai asta intrebache zis kakanache, iar faci gargara de partid, du-te iute la buda si arunca-te cu capul inainte dar nu mai trage apa sa ramai asa intzapenit ma thembelulle

  • E una p-aci (fostă mirela de la sculărie) care are grijă de mine (îi pare rău că stau eu în picioare ) , deh sub masă (așteptând resturile ) poți face mai multe… În afară de jigniri (șmechere (la fel ca amerlocii)) nu are argumente, nici creier, nici…. nu o citesc nici 2 % (părerea lui sașa) , ea insistă deh , sculărie grea….. Crede ea că a jigni e o modalitate de a răspunde….. Face parte din categoria ălora utili, mai sunteți vreo 2-3 p-aci, oamenii normali nu vă împărtășesc ideile…. vai de capul vostru…. SLAVĂ PĂCII !

  • La 3 noaptea femeile frumoase dorm sau fac altceva, frustratele jignesc, vai de căpuțul tău….. SLAVĂ PĂCII !