G4Media.ro

Facebook începe să fie executat silit în Rusia pentru neplata amenzilor. Suma…

Facebook începe să fie executat silit în Rusia pentru neplata amenzilor. Suma depășește 300.000 USD

Serviciul federal de executori judecătorești din Rusia a început procedura de colectare forțată a peste 26 de milioane de ruble (aproximativ 336.000 de dolari la cursul de schimb actual) în amenzi de la Facebook pentru eșecul său de a șterge conținutul interzis, conform bazei de date electronice a serviciului, transmite agenția rusă de presă Tass.

Opt proceduri de executare împotriva Facebook în valoare totală de 26 de milioane de ruble au fost deschise pe 8 octombrie, în conformitate cu hotărârea Curții Tagansky din Moscova. Anterior, această instanță a acordat mai multe amenzi Facebook pentru refuzul său de a șterge conținutul interzis.

Conform rapoartelor anterioare, Facebook nu a profitat de amânarea acordată de instanță și nu a plătit amenda de 26 milioane ruble pentru refuzul său de a șterge conținutul interzis.

Începând din februarie, supravegherea presei din Rusia elaborează protocoale administrative în legătură cu rețelele sociale și mesageria instantanee, care nu au eliminat apelurile de participare la mitinguri neautorizate, în special apelurile către minori.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Aaaaa,asta e !Gata,se închide ,nu-i așa ?Urmează internetul și toate alea de afara.Incepe izolarea băieți…Și vedeți mai rușilor că aveți niste facultăți bune prin Siberia,abia așteaptă niște studenți !
    Luați Putin pe pâine…