G4Media.ro

Facebook a dat în judecată Comisia Europeană pentru natura excesivă a informaţiilor…

Sursa: Hellomediaonline.com

Facebook a dat în judecată Comisia Europeană pentru natura excesivă a informaţiilor solicitate în investigaţii

Facebook a dat în judecată Comisia Europeană, care este autoritatea de reglementare în domeniul antitrust din UE, pentru că solicită informaţii excesive, dincolo de ceea ce ar fi necesar, inclusiv detalii foarte personale, pentru investigaţiile referitoare la datele şi piaţa companiei, a anunţat luni operatorul reţelei sociale, transmite Reuters, citată de News.ro.

”Natura extraordinar de largă a solicitărilor Comisiei înseamnă că ar trebui să oferim documente în mare parte irelevante, care nu au nicio legătură cu investigaţiile Comisiei, inclusiv informaţii foarte sensibile cum ar fi informaţii medicale ale angajaţilor, documente financiare personale şi informaţii private referitoare la membrii familiilor angajaţilor”, a afirmat într-un comunicat juristul general al Facebook, Tim Lamb.

Acesta a adăugat: ”Considerăm că astfel de solicitări trebuie să fie analizate de instanţele UE”.

sursa foto: Hellomediaonline.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Facebook ar trebui interzis in Europa pt. ‘natura excesiva a abuzurilor asupra psihicului uman’. Un pleonasm informatic. Ai SIM, SMS-uri, Whatsapp/Signal/Telegram, deja arhisuficient. Restul sunt fite ce transforma creierul intr-o diaree, diaree ce se reflecta peste tot in societate.

  2. Era si timpul. Comisia trebuie sa ofere explicații multe pentru ceea ce a facut. Dar cand esti o Europa frustrata si in prag de implozie, este de inteles disperarea…

    • O sa ajunga sa vina dupa tine statul ca ai scris un comentariu pe facebook cu un cont anonim, sau pe G4media. AI ranit pe cineva la sufletel, intra ghetele EU peste tine in casa ca esti extrema dreapta.

  3. Zuck trebuie controlat cumva. A capatat mult prea multa putere si influenta. Pe de o parte financiar – Facebook, Whatsapp si Instagram sunt peste PIB-ul multor tari. Si mai ales prin accesul la datele a miliarde de utilizatori care corelate dau o putere de neimaginat. Mai grav e ca la datele astea au acces tot felul de alte entitati dubioase, la nivel de securitate gigantul Fb-WhatsApp-Instagram e svaiter…