G4Media.ro

Fabrica Alufix din Braşov a fost preluată de o companie ucraineană /…

Sursa foto: Pixabay

Fabrica Alufix din Braşov a fost preluată de o companie ucraineană / Societatea produce folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi şi alte produse de bucătărie şi catering

Compania ucraineană Biosphere, producător şi distribuitor de bunuri de uz casnic, igienă şi produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home, a achiziţionat fabrica Alufix, printr-o investiţie majoră pe piaţa din România, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Alufix, deţinută de un holding austriac, este o companie de producţie renumită la nivel internaţional, care operează în România din anul 2003. Aceasta este specializată în producţia de folii de aluminiu, hârtie de copt, pungi şi alte produse de bucătărie şi catering, cu sediul în Făgăraş, judeţul Braşov.

„Prin această achiziţie, Biosphere îşi consolidează poziţia pe piaţa globală, extinzându-şi producţia în România. Compania este înfiinţată în anul 1997, iar produsele acesteia sunt vândute azi în peste 20 de ţări din întreaga lume, mărcile ‘FrekenBok’ şi ‘Smile’ fiind lideri ai segmentelor lor”, se menţionează în comunicat.

În procesul de achiziţie, început în vara anului trecut şi finalizat recent, Biosphere a fost asistată legal de avocaţii ONV Law, specializaţi în tranzacţii M&A.

Investiţiile cu capital străin în România îşi continuă parcursul ascendent, pentru al doilea an la rând. Doar în luna februarie, ţara noastră a atras investiţii totale în capital social în valoare de 103 milioane euro, potrivit datelor Oficiului Naţional al Registrul Comerţului analizate de Casa de Avocatură ONV Law.

Biosphere Corporation este unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de bunuri de uz casnic, igienă şi produse de uz profesional pentru segmentul away-from-home din Europa de Est şi Asia Centrală.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Andriy Zdesenko- are in continuare afaceri in Ruzzia si in Ukraina. Asa sunt unii… cei care reusesc sa stea in 2 paturi …