G4Media.ro

Erdogan merge la Soci pentru a discuta cu Putin, pentru a doua…

Photo by Pavel Golovkin / POOL / AFP

Erdogan merge la Soci pentru a discuta cu Putin, pentru a doua oară în puțin peste două săptămâni

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și omologul său turc, Recep Tayyip Erdoğan, urmează să se întâlnească vineri, la Soci, pentru a purta discuții, fiind de așteptat ca Ucraina și Siria să domine agenda, transmite The Guardian.

Erdogan se va bucura de succesul diplomatic de a ajuta la orchestrarea reluării transporturilor de cereale ucrainene peste Marea Neagră atunci când va vizita Soci pentru a doua sa discuție cu Putin în puțin peste două săptămâni, mai notează sursa citată. Turcia dorește să transpună acest succes în discuții de armistițiu la Istanbul între Putin și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Dar există și tensiuni. Liderul turc a fost informat de Putin la Teheran, luna trecută, că Rusia se opune în continuare oricărei noi ofensive pe care Turcia ar putea să o planifice împotriva militanților kurzi din nordul Siriei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. „… în puțin peste două săptămâni ” ?
    😅🤣

  2. Pana se intoarce acasa uita ce au discutat si iarasi se intoarce.

  3. Turcu are nevoie de ceva, nu se ostenește din senin

  4. Când eşti mincinos patologic apar probleme de memorie de confuzi alea câteva puţine lucruri reale printre atâtea minciuni aşa că dacă ăştia nu notează jos şi cum la unii le e frică să nu fie spionaţi cum e cazul ăsta şi nu notează pe nicăieri ajung să nu mai ştie siguri ce au discutat de la un minut la altul, pentru că creierul lor inconştient ca să mai poată să perceapă realitatea printre atâtea iluzii şi să nu o ieie razna şi să nu pară nebuni faţă de ăilalţi (asta după ce i-au atenţionat alţii frecvent) s-au obişnuit inconştient să nu mai memoreze informaţii fără valoare cum face orice creier uman. Aşa că nici nu e de mirare că ce te-ai înţeles cu unul ca ăsta nici nu mai ştie ce ai discutat cu el de te miri atuncea când îţi spune că el habar nu are despre ce vorbeşti la următoarea discuţie cu el, ascultaţi la noi că noi am văzut din astea multe, să vedeţi când se înţeleg doi mincinoşi potologici ce iese (vedeţi în fiecare zi fenomenul între PSD şi PNL iar dacă pui şi propagandiştii şi restul iese balamucul care îl aveţi 😏).