G4Media.ro

Emanuel Ungureanu susține că fostul șef al Agenției Naționale a Medicamentului a…

Emanuel Ungureanu susține că fostul șef al Agenției Naționale a Medicamentului a fost numit consilier al secretarului de stat de la Sănătate Andrei Baciu / Ministerul Sănătății precizează că acesta nu este angajat în minister

UPDATE: Ministerul Sănătății a precizat, la solicitarea G4Media.ro, că Marius Șișu nu este angajat în cadrul ministerului.

„Ministerul Sănătății precizează că, dl Marius Daniel Sisu nu este angajat în cadrul instituției”, este răspunsul transmis de minister.

Știrea inițială: Deputatul USR Emanuel Ungureanu susține că fostul șef al Agenției Naționale a Medicamentului, demis săptămâna trecută, a fost numit consilier al secretarului de stat Andrei Baciu din Ministerul Sănătății. În același timp, Alina Mușetescu a fost îndepărtată doar pentru câteva ore din agenție, revenind în instituție, „prin ordinul” proaspătului consilier.

Deputatul USR a dezvăluit aceste informații într-o postare pe Facebook.

G4Media.ro a întrebat Ministerul Sănătății despre aceste informații și vom publica punctul de vedere al ministerului, atunci când va fi transmis.

Șișu a fost demis de la conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, a precizat în 9 ianuarie pentru G4Media.ro Biroul de presă al Ministerului Sănătății. Șișu a fost numit președinte interimar al agenției în februarie 2019, pe filiera Darius Vâlcov, iar din 9 ianuarie nu mai putea ocupa legal funcția, potrivit ordonanței de urgență care interzice detașările din privat la instituțiile publice. El este absolvent de studii economice și a picat admiterea la Facultatea de Farmacie, după cum au arătat ziariștii Recorder într-o investigație. Șișu a picat în 2012 examentul de intrarea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, potrivit Recorder. Șișu a fost evaluat la două probe, unde a luat notele 8.45 și 4.25. El a fost detașat la stat din mediul privat. A deținut și administrat o rețea de farmacii, Urania Farm SRL, intrată în insolvență și cu datorii de câteva milioane de lei.

Și Alina Magdalena Mușetescu, directoarea Direcției de studii clinice, a venit în agenție tot pe filiera Darius Vâlcov. Ea a fost președintele Asociației Vindecătorii în Unde Theta.

Andrei Baciu, fostul fotomodel propus ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș și retras după câteva ore de la nominalizare, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății, în decembrie anul trecut.

Postarea integrală a deputatului USR Emanuel Ungureanu:

ABSOLUT INCREDIBIL!

Mafia lui Vâlcov din jurul Agenției Naționale pentru Medicamente și Dispozitive medicale și-a găsit loc în Ministerul Sănătății condus de PNL!

Ce urmează să vă relatez este uluitor, la 24 de ore după ce ministrul Sănătății l-a demis din funcție pe Alexandru Șișu din fruntea Agenției Naționale a Medicamentului(ANM) acesta și-a găsit culcuș, ATENȚIE, în Ministerul Sănătății care îl pusese cu 24 de ore înainte pe liber pentru incompetență!

Mâna lungă și păroasă a unor băieți deștepți din industria farma l-au plasat pe Șișu, consilier, chiar lângă Secretarul de Stat Andrei Baciu care a primit sarcina din partea ministrului Costache să se ocupe de politica medicamentului…

Șișu a avut grijă ca la plecare să o lase în urmă pe doamna Alina Mușetescu care după ce a fost îndepărtată pentru câteva ore de la ANMDM prin încetarea detașării de la firma Arta Core Vision SRL și-a făcut rost de o detașare la Spitalul Victor Babeș și s-a întors în liniște, prin ordinul lui Șișu, la ANMDM de unde figura acum 2 zile că era pusă pe liber…

Șișu i-a semnat detașarea la ANMDMR, de la Spitalul Victor Babeș,Alinei Mușetescu, în mare secret, în data de 6 ianuarie 2020…

Să nu amețiți, pe scurt, prin manevre de tip mafiot, Șișu și Mușetescu controlează ANMDMR deși Ludovic Orban se lăudase că ne scăpase de ei și de celelalte lăcuste pesediste.

Nu ne-a scăpat, ci i-a înșurubat mai bine, chiar lângă Ministrul Sănătății, care nu pare să aibă habar despre aceste manevre oculte care se întâmplă în Ministerul Sănătății încă controlat de Georgeta Bumbac, Secretar General al Ministerului Sănătății, o tipă unsă și cu alifiile din PSD și cu cele din PNL.

Voi vedea în următoarele 24 de ore dacă PNL este sau nu aceeași mizerie cu PSD.

Nu este normal ca eu să fac plângeri la ANI împotriva vâlcovilor și a vâlcoavelor și PNL să îi reșapeze de noi în zone cheie din sistemul sanitar!

Domnule Costache, aveți legătura!

Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Stie mult prea multe si sunt cunoscute doar doua metode de a-i tine gura inchisa: numirea intr-o functie apropiata si bine remunerata ; expedierea cu picioarele inainte …la Dracu’…

  2. Acest domn Ungureanu cred ca si-a propus sa nu treaca o zi fara sa auzim de dumnealui, de vreo 3 saptamani incoace. Daca e asa de activ si de implicat, de ce nu a intrat alaturi de PNL la guvernare, eu asta nu inteleg! Dupa raspunsul ministerul sanatatii, se pare ca mister Ungureanu se ocupa cu fake-news pe facebook, unde se vinde bine orice stire negativa neprobata la adresa PNL.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.