G4Media.ro

Elon Musk spune că îl va susține pe rivalul lui Trump, Ron…

Sursa foto: ANGELA WEISS / AFP

Elon Musk spune că îl va susține pe rivalul lui Trump, Ron DeSantis, în 2024, dacă acesta va candida la președinție

Elon Musk a declarat că îl va susține pe marele rival al lui Donald Trump, Ron DeSantis, în 2024, dacă guvernatorul Floridei va candida la președinție, transmite The Guardian.

„Da”, a spus Musk într-un tweet când a fost întrebat dacă îl va susține pe DeSantis în 2024, după ce a sugerat că nu și-a găsit candidatul ideal printre democrați.

„Preferința mea pentru președinția din 2024 este cineva sensibil și centrist. Am sperat că acesta va fi cazul pentru administrația Biden, dar am fost dezamăgit până acum”, a scris Musk pe Twitter.

Comentariile antreprenorului sunt cel mai clar semn al susținerii sale politice, după ce în luna iunie a acestui an a indicat că încă se gândește la preferința sa republicană pentru președinție, dar că „înclină spre” DeSantis.

Mișcarea s-ar putea dovedi un impuls pentru DeSantis în ceea ce republicanii se așteaptă să fie o bătălie crâncenă între Trump și DeSantis pentru nominalizarea la președinție, unii prezicând „mult sânge pe podea” într-o luptă între cei doi. Guvernatorul Floridei a obținut o victorie zdrobitoare în alegerile de la mijlocul mandatului din această lună, în timp ce Trump a fost criticat pentru că republicanii nu au reușit să realizeze mult-promisul „val roșu” după înfrângerea unor candidați cheie pe care i-a susținut.

De asemenea, Musk a declarat vineri seară că este „de acord cu faptul că Trump nu mai scrie pe Twitter”, după ce i-a fost restabilit contul la sfârșitul săptămânii trecute. „Lucrul important este că Twitter a corectat o greșeală gravă prin interzicerea contului său, în ciuda faptului că nu a încălcat legea sau termenii serviciului. Eliminarea contului unui președinte în exercițiu a subminat încrederea publică în Twitter pentru jumătate din America”.

Twitter l-a interzis pe Trump după atacul din 6 ianuarie anul trecut, spunând că postările sale erau „foarte probabil să încurajeze și să inspire oamenii să reproducă actele criminale care au avut loc la Capitoliul SUA”. Trump a fost, de asemenea, interzis pe Facebook, Instagram și YouTube după revoltă.

Mandatul lui Musk la Twitter a fost turbulent, proprietarul recunoscând că Twitter a suferit o scădere „masivă” a veniturilor din publicitate, pe fondul îngrijorărilor legate de planurile sale de moderare a conținutului pe platformă, inclusiv soarta conturilor interzise.

El le-a spus angajaților Twitter că „aproximativ jumătate” din veniturile platformei trebuie să provină din abonamente pentru a „supraviețui viitoarei crize economice”. Potrivit ultimului set de rezultate anuale ale Twitter, publicitatea a reprezentat 90% din veniturile sale de 5,1 miliarde de dolari.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Ha ha haaaa ha haaaa haaaaa, doi aiuriti 🤣

 2. Sa va puneti centurile ca urmeza sa se rastoarne haznaua cu rahat in partidul republican, va fi o comedie pe cinste Trump vs DeSantis

 3. Daca DeSantis e centristul dupa care suspina Musk, nu stiu ce inseamna pentru el dreapta. DeSantis pare doar o clona mai tanara a lui Trump, la fel de popu l ist, la fel de daunator pentru democratie precum Trump.

 4. Numai experti aici.

  • Eu cred ca sunteti invidiosi ca sunt altii mai destepti si mai cunoscatori in ale lui Musk.
   Banii mei sunt pe el si il urmaresc.
   Asa ca ciocu’ mic si comentati la stirile religioase si despre vaccinuri ca sunt convins ca sunteti experti! 🤣🤣🤣