G4Media.ro

Eduard Novak şi-a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului: Îmi…

Eduard Novak şi-a preluat mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului: Îmi place să lucrez sub presiune. Ştiu că o să fie greşeli, acuzaţii, de toate. Dar cel mai mult îmi doresc să las ceva în urma mea

Eduard Novak şi-a preluat, joi dimineaţă, mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului, într-o ceremonie la sediul ministerului, transmite News.ro.

El a preluat mandatul de la Ionuţ Stroe.

„Sunt conştient de faptul că aşteptărilesunt foarte mari, cunosc foarte bine acest domeniu. Îmi place să lucrez sub presiune. Ştiu că o să fie greşeli, acuzaţii, de toate. Dar cel mai mult îmi doresc să las ceva în urma mea, peste 20 de ani să se spună că Novak a lăsat ceva în urma lui. Cel mai important este să avem o strategie a sportului, fără aceasta nu putem fi campioni. Anul viitor avem JO, avem CE de fotbal, vreau ca toţi aceşti copii să primească tot ce au nevoie. Ştiu că această funcţie poate dura câteva luni, dar vreau să stau până pot implementa ceva. Avem nevoie de o echipă mare, toţi trebuie să fim implicaţi. Cea mai mare performanţă, fără tineret nu se poate face, trebuie să implementăm măsuri, să devenim o naţiune câştigătoare”, a declarat Novak la preluarea mandatului.

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism şi singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, în vârstă de 44 de ani, a fost învestit miercuri în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Foto: Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Sursa: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Succes, sper sa rezisti in mizeria din politica damboviteana!!!

  2. Eduard e cel mai competent ministru din tot guvernul.

  3. Accesul in timpul liber pe terenurile bazelor sportive pentru doritori ar face o mare diferență..

  4. Ce a făcut ca președinte al federației de ciclism? A fost un zero barat. Ma rog…a fost la fel de slab ca toți președinții dinaintea lui.

  5. Sa speram ca va fi cel din primul an de la federatia de ciclism si nu Eduard Novak din ultimul an care s-a imbatat putin de putere. Sper sa vedem schimbari in cea ce priveste ciclismul in RO.

  6. Pt ca noi romanii suntem mai carcotasi asa, as mai avea un comentariu, nu am inteles de ce echipa lui de ciclism nu are nici un roman dar na probabil e in asentimentul udmr si patria mama a lui este ungaria

  7. Admirabil om Eduard Novak! Cu ceva ani in urmă l-am descoperit (interviu la tv) şi m-au impresionat la el: inteligenţa, discreţia, bunul său simţ,! Un gentleman! La fel ca şi la regretatul alpinist Zsolt Török (1973 – 2019).