G4Media.ro

Drulă susţine că partidele aflate la guvernare încearcă să racoleze primari de…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă susţine că partidele aflate la guvernare încearcă să racoleze primari de la USR trimiţând în control instituţii ale statului

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că partide aflate în arcul guvernamental încearcă racolarea primarilor USR, el susţinând că primăriile conduse de edili de la USR sunt frecvent controlate de instituţii ale statului. „E ceva foarte în neregulă cu acest mod de a proceda şi, pe de altă parte, li se sugerează că, dacă semnează unde trebuie, toate problemele se încheie şi o să fie în regulă pentru ei”, spune liderul USR, transmite News.ro.

Întrebat, sâmbătă, într-o emisiune la Prima TV, dacă PNL şi PSD încearcă să racoleze primari de USR, Cătălin Drulă a răspuns afirmativ.

„Da, şi asta este în deplină contradicţie cu ceea ce spun ei, că primarii USR, au avut o întreagă campanie cum că primarii USR nu ar fi performanţi. Dacă nu sunt performanţi de ce îi vor? Ei ştiu foarte bine că oamenii ăştia sunt, în comunităţi, respectaţi şi că au făcut o muncă şi că acolo nu mai au şanse. Da, încearcă aceste racolări de primari cu un stil, aş zice eu, mafiot, că la mafie vezi ameninţarea ”sau dacă eşti cu noi te lăsăm în pace”. Ei sunt hărţuiţi, ei au toate instituţiile statului pe cap. Curtea de Conturi cred că şi-a făcut un sediu la primăriile USR, controale peste controale la Braşov, la sectorul 1. E ceva foarte în neregulă cu acest mod de a proceda şi, pe de altă parte, li se sugerează că, dacă semnează unde trebuie, toate problemele se încheie şi o să fie în regulă pentru ei”, a afirmat Cătălin Drulă sâmbătă, la Prima TV, în emisiunea Insider Politic.

USR a pierdut, de altfel, un primar de municipiu. Edilul din Alba Iulia, ales sub sigla USR în anul 2020, a anunţat că va candida din partea PNL partid al cărui membru a fost înainte de a deveni membru al Uniunii Salvaţi România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...