G4Media.ro

Drulă, la lansarea candidaților alianței Dreapta Unită în Olt, atac la adresa…

sursa foto: Facebook/Catalin Drula

Drulă, la lansarea candidaților alianței Dreapta Unită în Olt, atac la adresa social-democratului Paul Stănescu, „care controlează județul prin interpuși”: „Oltul a trimis prea mulți bandiți în Parlamentul României, fie că vorbim de Vâlcov, Iordache, Chesnoiu, sau Paul Stănescu și familia sa. Paule, se strânge lațul”

Liderul USR, Cătălin Drulă, a fost prezent joi la evenimentul de lansare a candidaților alianței Dreapta Unită în județul Olt, prilej cu care a transmis că acest județ a fost sărăcit de reprezentanții PSD. „Județul Olt este un județ sărăcit de ani de zile de conduceri politice corupte și incompetente și pe 9 iunie, anul acesta, situația se poate schimba”, a comentat Drulă.

El l-a luar în colimator pe secretarul general al PSD, Paul Stănescu „care controlează județul prin interpuși”: „Oltul a trimis prea mulți bandiți în Parlamentul României – fie că vorbim de Vâlcov, Iordache, Chesnoiu, fie de Paul Stănescu și familia sa. Lupta din județ este împotriva mafiei lui Paul Stănescu, care prosperă în regimul Ciolacu mai mult ca niciodată. Au transformat până și stuful în pășune pentru a face bani”, a transmis Cătălin Drulă.

Liderul USR i-a mai transmis lui Stănescu că Dreapta Unită propune la alegerile locale candidați comuni, oameni onești, competenți, care au făcut școala la timp și care și-au construit cariere serioase înainte de a intra în politică: „Paule, se strânge lațul. Propunem oameni cinstiți în locul celor a căror unică preocupare a fost cum să-și crească conturile și să consolideze rețelele de interese”.

Drulă i-a nominalizat pe Elena Iotu pentru Primăria Slatina și pe Emanuel Doagă la Consiliul Județean Olt, „oameni care pot opri imperiul mafiot construit de Paul Stănescu”.

Elena Iotu (USR) este candidatul Dreapta Unită pentru Primăria Slatina. Elena este antreprenor, cu studii în drept, științe economice și un master în Administrație Publică Europeană. Are 44 de ani, este mama a două fete și un antreprenor în Slatina, cu numeroase inițiative civice la nivelul orașului. Elena s-a implicat activ în proiecte de caritate pentru copiii defavorizați și este membru fondator al platformelor civice UNIȚI și Proactiv Interactiv Creativ. Elena candidează la Primărie pentru că vrea să modernizeze Slatina. Proiectul ei de suflet este construirea unui spital de pediatrie în municipiu. În prezent, părinții trebuie să meargă în alte orașe ca să își trateze copiii bolnavi.

Emanuel Doagă (Forța Dreptei) este candidatul Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Olt. Emanuel are 51 de ani și este tatăl a doi copii. Este licențiat în Drept, are master în Economie și Afaceri Europene. Din 1997 lucrează în administrația publică. A fost consilier parlamentar și consilier local.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

 1. Este timpul să facem ordine în sondaje că este prea mult haos în ele şi unde am putea face decât acolo unde ştim că se vor aduna toţi postacii(aşteptăm contra argumente asfel şi tăcerea este o confirmare😏).

  .

  Vedem că toţi fac sondaje după atmosfera mediului online, păi atuncea să facem noi un sondaj după criteriile care chiar se va vota:
  ……….
  – Prima eroare majoră care se face este că 75% din ce se postează online la noi despre politică este plătit politic şi care nu are nici o legătură cu realitatea votantului şi mai mult cu ce şi-ar dori politicienii.
  – A doua eroare majoră care se face este că cei care ar vrea să posteze şi are legătură cu realitatea votantului şi nu sunt plătiţi politic sunt blocaţi să posteze, motiv care face că nici măcar să nu ştiţi realitatea votantului care contează.
  – A treia eroare majoră care se face este că cei 25% care nu sunt plătiţi politic şi sunt lăsaţi să posteze pentru că nu deranjează sau sunt în aceleaşi simţăminte ca ei fac mai mult rău decât bine pentru cei care au obiceiul să îşi plătească reclama politică pentru că ajung să îi încurce chiar şi pe ei fiindcă ajung să îşi facă sondajele după ei.
  – A patra eroare majoră care se face este că nu ai cum să ai succes online dacă foloseşti aceleaşi metode de la TV şi care s-au dovedit în ultima perioadă neeficace împotriva celor tineri care au alt mod de a percepe realitatea şi evident alte aşteptări faţă de cei mai în vârstă.
  ………..

  .
  Următoarele sunt bonusuri fiindcă cele de dinainte sunt îndeajuns să vă facă să înţelegeţi că nici macat nu ştiţi cât de departe sunteţi de realitatea votantului pentru că voi ştiţi doar de realitatea voastră şi pe al celorlalţi nici nu vreţi să o ştiţi ca să aveţi de unde să ştiţi.
  ………..
  – Votanţii veterani ideologic vor vota cu acelaşi partid indiferent ce va face atâta timp cât nu a fost trădat şi vândut partidului duşman.
  – Votantul veteran nehotărât vor vota cu cei care cred că le pot da ce îşi doresc şi pot şi înfăptui şi niciodată a doua oară concomitent cu aceeaşi(poate altădată cu altă tură de politiceni) sau să o mai facă vreodată(depinde cât de mare este trădarea) cu un partid care le-a trădat votul.
  – Este evident că stabilitate economică nu le oferiţi la preţurile, taxele şi măsurile economice care deranjează pe toată lumea.
  – Este evident că stabilitate în securitate nu le oferiţi dacă au ajuns c/r/i/m/i/n/a/l/i/i în serie, d/r/o/g/a/ţ/i/i şi alţii la fel de răi să umble liberi pe străzi la ce justiţie şi protecţie le oferiţi.
  – Este evident că stabilitate politică nu le oferiţi dacă câţiva galerişti politici fac mai multă gălăgie şi poluare fonică decât toate partidele alea mari şi stabile.
  ………..

  .
  Acuma o să trecem la elect0ratul mai tinerel şi naiv pentru care se bat toate partidele fără şanse de a urca în intenţia de vot prin metode normale şi corecte şi cum ei ştiu că sunt votanţii cei mai activi emoţional la început de viaţă şi care pot fi convinşi prin metode emoţionale încearcă să îi atragă cu subiecte cât mai emotive.
  ………..
  – Cei care au făcut greşeala numai să insinueze că vor să bage stagiul militar obligatoriu i-au pierdut instant ca votant fără să mai conteze nimica altceva ce ar oferi acel partid.
  – Cum sunt cei mai activi emoţionali sunt şi cei mai activi m0rali, dacă numai vă miroasă că umblaţi cu nefăcute la fel i-aţi pierdut.
  – O fi tineri dar au şi ambiţii şi majoritatea îşi doresc un viitor, iar voi dacă numai de pensionari sunteţi interesaţi şi domenii tot la fel de învechite şi fără nici o perspectivă de viitor pentru ei la fel i-aţi pierdut.
  – O fi ei mai activi emoţionali dar emoţiile lor sunt direcţionate mai mult înspre ei, iar dacă îi luaţi la miştocăreală ar fi bine să nu o faceţi niciodată când sunteţi în faţa lor şi mai bine o faceţi de la depărtare din studiourile TV, ştiu chiar şi mai puţin de glumă când este vorba de ei decât voi si iarasi la fel i-aţi pierdut.
  – Nu o fi ei prea pregătiţi şi să ştie prea multe dar chiar şi ei nu o să cheme un zugrav să îi zugrăvească dacă nu ştie să zugrăvească, deci a fi nepregătit ca politician şi nici măcar să îţi vorbeşti limba sau să duci o frază coerentă până la capăt ei o percep chiar mai emotivi ca alţii mai moşnegi care au văzut multe specimene umane la viaţa lor şi nu îi mai surprinde orice de a devenit o obişnuinţă şi evident la fel i-aţi pierdut.
  ………..
  Ajunge că oricum sunt deja prea multe şi iarăşi trebuie să facă alte sondaje fiindcă au prea multe erori în ele.😏