G4Media.ro

Drept la replică

Drept la replică

Compania AquaParc a remis redacției un drept la replică față de articolul Firma controlată de un afacerist judecat pentru evaziune, finul baronului PSD Ionel Arsene, a primit un contract de 120 de milioane de euro de la CNAIR / Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în 2020: ”Bătaie de joc enormă!”.

Puteți citi atașat dreptul la replică integral.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. I-auzi. Oamenii vor scuze publice :))))

  • Daca au dreptate, merita scuze.

  • La prima vedere G4 are dreptate, SC Aqua Parc SRL apare intr-adevăr ca parte responsabila civilmente in dosar, si un Vlasie Gh. Gheorghe ca inculpat. Probabilitatea sa fie o coincidenta de nume pare foarte mica.

  • slabe sanse sa fi gresit g4media. nu sunt jurnalisti de ieri. si stiu si ei ca daca o comiti big time cum incearca raspunsul sa afirme, e groasa. mai degraba incearca ei o manevra agresiva de invaluire. la intimidare. mare scula. nu i-a speriat dragnea, ii sperie 3 agarici din astia.

 2. CNAIR a reziliat contractul între timp

 3. Mai greșește și G4media.ro de parca e prima dată, l-au făcut ei pe avocatul ăla american femeie…că e ăla rudă cu Alexe sau nu asta e greșeală de amatori. Articole scrise pe genunchi și jurnaliști slab pregătiți

  • Nu e nicio eroare, pe fond. Aqua Parc e controlată de Gheorghe Gh. Vlasie zis Ginel, judecat pentru evaziune si spălare de bani. În acte, pe hârtie însă, el a trecut firma pe numele tatălui său de 73 de ani din satul Borlești, județul Neamț, după ce a înceut să aibă probleme cu DIICOT.

 4. firma cu sediu la-roznov cum treci podul de-la hidro pe stinga,au si pasrtav viu de vinzare 25 lei……