G4Media.ro

DOCUMENT Retrașii din Titularizare, precum și cei cu note sub 5 au…

DOCUMENT Retrașii din Titularizare, precum și cei cu note sub 5 au liber să mai încerce o dată: pot să participe la concursurile de suplinitori

Persoanele care s-au retras din examenul de titularizare (examenul de angajare în școală pe o perioadă nedeterminată), precum și cei care au luat note sub 5 la examenul de titularizare 2019 pot să participe la noile concursuri de angajare în școală, ca suplinitor, organizate la început de septembrie pentru ocuparea posturilor rămase libere. Confirmarea vine de la Ministerul Educației, care le-a trimis inspectoratelor școlare județene, pe 27 august, o notă în acest sens.

Cei care s-au retras din examenul de titularizare, precum și cei care au luat note sub 5 în sesiunea iulie 2019 a examenului național de angajare în școală se pot înscrie la concursul județean de ocupare a posturilor didactice și la disciplina la care au obținut nota sub 5. Concret, nota emisă de Ministerul Educației stipulează că cei care se prezintă la aceste concursuri trebuie să îndeplinească aceleași condiții ca atunci când se prezintă la examenul național de titularizare.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Ceea ce urmeaza este o fictiune, dintr-o galaxie tare, tare indepartata si profund corupta… Sau nu…

  Lord Vader a cazut, dar au ramas cativa Sith de ambele genuri care continua ceea ce incepuse seful lor… Credeati ca vor fi abandonati o multime de Storm Troop-eri (suplinitori si functionari), multi tinuti politic in sistem? Pai cine mai strange semnaturi de sustinere a candidaturii la Stapanirea Galaxiei (presedentie)? Cine mai imbraca costumele terorii (Gucci, Armanii, dar si costume de camuflaj, renumitele Ii, vedete la intalnirile electorale) si face campanie Imperiului (partidului)? Cine mai e capabil sa minta cu nerusinare, sa spuna ca albul e negru sau negrul e alb? Asemenea calitati sunt necesare unui clan (partid) care s-a obisnuit sa castige voturi prin promisiuni desarte! Minciunile sunt multiplicate prin sute de mii de vectori, angajati in majoritate in institutii galactice (publice) pe posturi pe care nu le merita!

 2. Este incredibil ca un om slab pregatit sa fie pus la catedră!Ne mai miram de rezultatele executabile de la examene!!!Ori vor sa scoata generaratii semianalfabete după chipul și asemănarea lor ori e o măsură populistă ce o calific drept atentat la siguranța națională !Voi v-ați lăsa copilul pe mana unor asemenea oameni?Eu Nu!S-or fi bazand,cretinii,Pe taxa de 2%Pe educatie prin care Andronescu voia să alfabetizam ciurucurile cu diploma din aparatul bugetar!

  • Pai de ce e incredibil? Sau voi vreti sa fie incapabili și incompetenți doar comisari,directori, secretari, miniștri și presedinti?

 3. Deci respectivii n-au fost in stare sa ia un amarat de 5 (care ar echivala cu un 2, la rigoare), dar ii vor invata pe olimpicii cu care ne tot laudam?!

  Sau tot ce priveste sistemul de invatamant este doar o butaforie, de fapt? :mrgreen:

 4. Era de asteptat! Smecheria asta a fost patentata de prin 2001 de psdisti si preluata si de pnlisti cand au fost la guvernare. Idiotii cu diploma la x si o(cunosc mii in judetul meu) nu sunt instare de ani de zile sa obtina decat 2 sau 3 ca medii la titularizare ( in ultimii ani au fost invatati de catre nulitatiledin isj sa se retraga din concurs) si vin la gluma asta de concurs din septembrie si obtin( de la insp de specialitate, tovarasi de partid cu ei) note de te crucesti: 8,9 sau 10. Si predau si anul acesta ca de atatia ani. Multi din astia sunt directori de scoli sau inspectori si nu sunt in stare sa obtina medie de titularizare. Sistem putred complet!

 5. Da’ liber sa lucreze in mediul privat nu au ?!

  Toti cei care se indreapta spre sistemul bugetar sint niste lipitori . La fel ca cei din sistem . Ei se afla acolo in proportie foarte mare pentru beneficiile oferite nemeritat de o guvernare de cacat ; tilhareasca si mincinoasa . O guvernare ca jecmaneste mediul privat ca sa deie la pensionari si bugetari .

 6. Presedintie?în rest e ok….Nu vreau sa vorbești la fel ca Veorica.

 7. Alba neagra. Cine nu era macar de 5 nu are voie sa predea. Brusc, toti refuzatii au o sansa, sa devina brusc buni pt predat in scoli, si poate pe ore brusc aparute, chiar mai bune decat pt cei care s-au luptat cinstit in examenul national. Risipa merge bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.