G4Media.ro

DOCUMENT Consultarea pentru Strategia digitalizării educației din România, lansată de minister cu…

DOCUMENT Consultarea pentru Strategia digitalizării educației din România, lansată de minister cu o lună înainte de alegerile în care ministrul candidează și la 8 luni de la declanșarea pandemiei

În pragul alegerilor parlamentare, Ministerul Educației a lansat procesul de consultare publică pentru elaborarea Strategiei privind Digitalizarea Educației din România 2021-2027.

Potrivit calendarului, consultarea publică va avea loc în perioada 26 octombrie-9 noiembrie, după care urmează o perioadă de dezbateri în cadrul unor grupuri de lucru la nivel de minister între 9 noiembrie-7 decembrie și abia în perioada decembrie-ianuarie, deci după alegeri, va fi elaborat și un draft oficial al acestei strategii. Acesta va fi asumat oficial de către noul Guvern, în februarie 2021.

Monica Anisie este candidat la alegerile parlamentare, iar consultările au loc, conform programului, exact în campanie.

De remarcat lipsa de concretețe a obiectivelor privind digitalizarea educației cuprinse în documentul pus în dezbatere de Ministerul Educației la 8 luni de la închiderea tuturor școlilor din România, din cauza pandemiei COVID-19. Deși de 8 luni este clară nevoia digitalizării școlii românești, strategia este vagă în termeni, propuneri, obiective, iar bugetul lipsește total.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ce pretentii sa ai de la usl?!

  2. Doamna ministru s-a încadrat în doctrina liberală enunțată de colegul Câțu” pentru noi învățământul și sănătatea nu sunt prioritare”
    Păi si-atunci eu care nu am votat niciodată cu stânga să nu mă duc acum s-o votez.

  3. Doamna ministru s-a încadrat în doctrina liberală enunțată de colegul Câțu” pentru noi învățământul și sănătatea nu sunt prioritare”
    Păi si-atunci eu care nu am votat niciodată cu stânga să nu mă duc acum s-o votez?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.