G4Media.ro

Directorul OMS avertizează: Ceea ce este mai rău urmează să vină/ Adevărul…

Directorul OMS avertizează: Ceea ce este mai rău urmează să vină/ Adevărul este că nu suntem deloc aproape de finalul pandemiei

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că, în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus, ceea ce este „mai rău urmează să vină”, transmite News.ro.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus virusul va infecta mult mai multă lume, dacă Guvernele lumii nu vor lua măsurile necesare.

„Test, Trace, Isolate and Quarantine”, este mesajul OMS, care recomandă astfel testările, urmărirea acestora, izolarea şi carantina.

Peste 10 milioane de infectări s-au înregistrat în întreaga lume din decembrie, iar peste 500.000 de persoane au murit.

„Toţi vrem ca acest lucru să se încheie. Toţi vrem să ne revenim la vieţile noastre. Dar adevărul este că nu suntem deloc aproape de final. Deşi în multe ţări s-au făcut progrese, adevărul este că pandemia se răspândeşte la nivel global”, a declarat şeful OMS.

El a cerut guvernelor să urmeze exemplul Germaniei, Coreei de Sud şi Japoniei, care au luat măsuri riguroase în ceea ce priveşte pandemia, mai ales prin efectuare unui număr mare de teste.

sursa foto: Facebook/ Tedros Adhanom Ghebreyesus

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. La câți bani aveți pe mana, aflați macar de unde provine-cuza ,nu presupuneri . Apoi discutați de un vaccin & alte aberații fara fond

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.