G4Media.ro

Director Termoenergetica: Nu am avut nici un semnal ca ar fi fost…

Foto: G4Media

Director Termoenergetica: Nu am avut nici un semnal ca ar fi fost probleme cu căldura la Matei Balș/ Ultima noastră înregistrare era de aproximativ 23-24 de grade în saloane, în funcție de tipul clădirii

Directorul adjunct al Termoenergetica, Andrei Gîtlan, a declarat, într-o intervenție la Antena 3, că nu a avut nici un semnal că ar fi fost probleme cu căldura la Institutul Matei Balș:

  • ”Ultima noastră înregistrare era de aproximativ 23-24 de grade în saloane, în funcție de tipul clădirii, dacă este anvelopată sau nu (…) Nici aseară, nici azi dimineața nu au fost semnalate semnalate probleme cu căldura”, a mai spus Gîtlan.

El a mai precizat că în urmă cu o lună a avut loc o intervenție dar problemele ar fi fost remediate. El susține că spitalul Matei Balș nu figurează pe harta zonelor care funcționează sub parametri în acest moment.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. „Ultima noastră înregistrare era de aproximativ 23-24 de grade în saloane” – doar la cei din blocuri nu stie ce temperatura avea agentul termic in Bucuresti pentru ca pe luna noiembrie factura a fost de 8.000 RON pentru o apa calda rece livrata Asociatiei de locatari

  2. Lipsa preventiei, avize false sau necorespunzatoare si incalcarea normelor PSI, la trei nereguli sigur apare evenimentul.

  3. Jos labele de pe Nicusor!

    Cercel a lasat aeroterma inainte sa plece, el e vinovat.